Szörfözés mosás közben?

29 Bubbles mosoda csatlakozott a WifiZone hálózatához, így Budapest mellett már Érden, Kecskeméten, Székesfehérváron és Győrben is elérhető a biztonságos és ingyenes vezeték nélküli internetszolgáltatás. Az elmúlt 15 hónap során a WifiZone 130 ezer regisztrált felhasználója összesen közel 320 ezerszer lépett be a hálózatba, a böngészéssel töltött órák száma pedig meghaladta a 275 ezret is. A mostani együttműködés után a szakemberek a szolgáltatás további növekedésre számítanak.

 

„A Bubbles-ben mosás közben a vendégek beszélgetnek, interneteznek vagy olvasnak, így a mosás sokkal inkább kikapcsolódás, mint házimunka. Ehhez professzionális technológiát és kellemes környezetet nyújtunk. A vezeték nélküli internethálózatot a WifiZone biztosítja a mosodákban, gyors és biztonságos netezést lehetővé téve a Bubbles teljes hálózatán belül" - mondta Megyeri Gábor, a Bubbles International Zrt. ügyvezető igazgatója.

 

„A mosószalonok vendégei egy gyors regisztrációt követően böngészhetnek az interneten, míg a frissen mosott ruháikra várnak. Készülékeik pedig a későbbiekben automatikusan kapcsolódnak majd az egységes hálózathoz hotspotjainkon. Felhasználóink bevásárlóközpontokban, vendéglátóhelyeken, nagy forgalmú közterületeken, művelődési intézményekben és hotelekben csatlakozhatnak díjmentesen a WifiZone professzionális hálózatához, anélkül, hogy adataik biztonságáért kellene aggódniuk. Reméljük, a Bubbles vendégei is örömüket lelik majd a rendszerben, és addig sem unatkoznak, míg lejár a mosás" - tette hozzá Farmosi Attila, az ACE Telecom ügyvezető igazgatója.

A WifiZone rendet teremt az eltérő minőségű és azonosítóval rendelkező wifi hálózatok között: egységes és biztonságos hálózatot kínál szállodáknak, éttermeknek és más nagy forgalmú szolgáltató helyeknek. A rendszer része az itthon újdonságnak számító, saját fejlesztésű captive portál, ami a szabályozható felhasználói hozzáférés mellett egyedi direkt marketing eszközként segíti a partnereket megismerni és új, izgalmas módon elérni vendégeiket, látogatóikat. A Facebook fiókkal vagy e-mail címmel történő regisztráció díjmentes felhasználást tesz lehetővé és biztosítja az automatikus kapcsolódást a hálózathoz tartozó összes hotspoton. A WifiZone kényelmes, biztonságos kapcsolatot és kiemelt böngészési élményt biztosít díjmentesen, míg a prémium előfizetéssel a korlátlan sávszélesség is biztosított. Hotspot helyszínek a teljesség igénye nélkül: Westend City Center, Óbudai Főtér, Szentlélek tér, KÖKI Terminál, Duna Pláza, Corvin Pláza, Mediterrán Hotel, Belvárosi Színház, SYMA Csarnok, Városligeti Műjégpálya, Bubbles Mosószalonok.