Bonduelle Bon menu: megszokott ízek, új megjelenés

Új arculatot kap a népszerű Bonduelle Szószos Bab termékcsalád. 2017. február közepétől már új elnevezéssel és címkével lesznek kaphatók: Bon menu néven kell keresni a polcokon.

 

Az ízek és az árak nem változnak, így a fogyasztók továbbra is a megszokott magas minőségű, Bonduelle-szakértelemmel előállított kedvenc termékeiket találják az új megjelenésű konzervekben.

 

„Mit jelent a Bon menu? - azt, hogy a szószos bab termékeink készételként, önmagukban is fogyaszthatóak, akár hidegen vagy melegen, de köretként is igazi ínyenc fogások. Sőt, az új termékcsaládnév mellett a különböző ízesítések megnevezéseit is leegyszerűsítettük, így fogyasztóink számára könnyebben érthető, illetve beazonosíthatóak lesznek az íz-világok." - összegezte az új megjelenés hátterét Szirbek András, a Bonduelle marketing-igazgatója.

 

A Bon menu termékek arculatát egy új címke is erősíti, ehhez dinamikus, élénk színű, étvágygerjesztő ételfotó készült, amelyen a fogyasztók számára fontos használati ikon mutatja a felhasználás sokszínűségét.

 

A megújulás értelmében a termékmegnevezések a következőképpen változnak:

 

Eddig: Szószos bab Piedone - Új neve: Bon menu Paradicsom

Eddig: Szószos bab Kentucky - Új neve: Bon menu Barbeque

Eddig: Szószos bab India - Új neve: Bon menu Curry

Eddig: Szószos bab Texas - Új neve: Bon menu Chili

Eddig: Szószos bab Mexicana - Új neve: Bon menu Mexicana

 

www.bonduelle.hu

 

Lantai József