19. Óbudai Egyetem Állásbörze

Kétnapos állásbörzést szervez az Óbudai Egyetem február 22-23-án a Bécsi úti és a józsefvárosi kampuszán. A 9 órakor kezdődő rendezvény kiváló alkalom mind az új munkaerő, mind a leendő munkahely felkutatására, hasznos információk szerzésére a munkaerőpiacról. Ebben az évben a középiskolák végzőseit is várják a rendezők a helyszíneken.

 

Az egyetemi események sorában kimagasló jelentőségű a 18 éves múltra visszatekintő, minden év tavaszán megrendezett Óbudai Egyetem Állásbörze, amely az első nagy állásbörze lesz az idén. A két napon, két helyszínen zajló rendezvény alkalmat nyújt az egyetemi hallgatók és fiatal szakemberek, valamint a cégek, vállalatok számára a közvetlen kapcsolatteremtésre. Lehetőséget kínál a cégek számára a bemutatkozásra, állásajánlataik ismertetésére, az egyetem hallgatói és oktatói számára pedig informálódásra a friss diplomások iránti keresletről.

 

A 19. Óbudai Egyetem Állásbörze február 22-én, Óbudán, a Bécsi úti főépület aulájában (1034 Budapest, Bécsi út 96/b.) több mint 25 kiállítóval, közel 150 m2 en, február 23-án 9 órától a józsefvárosi kampuszon (1084 Budapest, Tavaszmező u. 17.) több mint 20 kiállítóval közel 100 m2 -en várja az érdeklődőket. Ebben az évben a partner középiskolák végzőseit is várják a rendezők a helyszíneken.

 

Az állásbörze kiváló alkalom mind az új munkaerő, mind a leendő munkahely felkutatására. A személyes találkozás lehetőséget ad a közvetlenebb kapcsolat kialakítására a hallgatók és leendő munkaadóik között. A börzén résztvevő cégek felmérhetik a frissen végzettek szakmai felkészültségét, tapasztalatát és a munkahellyel kapcsolatos elképzeléseiket, ugyanakkor kiváló alkalom arra is, hogy megismertessék cégüket a diákokkal. A hallgatók a rendezvényen tájékozódhatnak a cégek által nyújtott lehetőségekről, a pályakezdőkkel, friss diplomásokkal szemben támasztott elvárásaikról.

 

A szervezők sok éves tapasztalata azt mutatja, hogy mind a rendezvényen megjelenő cégek, mind pedig az ide látogató diákok egyaránt elégedetten, hasznos ismeretekkel gazdagodva távoznak.

 

„Bízunk abban, hogy a rendezvényen a kiváló cégek és a jól felkészült, megalapozott tudással rendelkező hallgatók kapcsolatfelvételének eredményeképpen számos ifjú szakember találja meg idén is a számára legmegfelelőbb állást."

 

www.uni-obuda.hu

 

Lantai József