HBO GO regisztráció nélkül

Tegnap óta elérhető Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley 7 részes minisorozata, a Hatalmas kis hazugságok (Big Little Lies), (lásd: https://goo.gl/l2sXaY) elindult Pete Holmes 8 részes sitcomja, a Megborulva (Crashing) (lásd: https://goo.gl/8nQ8qE).

 

Múlt hét óta látható Lena Dunham díjnyertes kultsorozozata, a Csajok (Girls) hatodik, egyben utolsó évada. (lásd: https://goo.gl/jIwwbg) Mától kezdve az első epizódok regisztráció nélkül megtekinthetőek az HBO GO-n!

 

Ha bejöttek ezek a sorozatok, akkor van még egy jó hírünk!

Az HBO GO-n most a legjobb sorozatok közül válogathattok, ugyanis olyan kult és sikersorozatok első epizódjai érhetőek el regisztráció nélkül, mint a Szex és New York, a True Blood - Inni és élni hagyni, Az alelnök, a Trónok harca, a Sírhant művek, A hátrahagyottak, az Aranyélet, a Terápia és még sok más. Az „HBO válogatás" érhető el mindenki számára: https://goo.gl/EmmnGW

 

Fontos hír, hogy Oscar díjátadó miatt az HBO GO-n már péntek délutántól megtekinthető lesz a Hatalmas kis hazugságok és a Megborulva 2. epizódja, illetve a Csajok 3. epizódja!!!

A lineáris bemutatókat nem érinti a változás, tehát a megszokott időben, hétfő este lesznek láthatóak az új epizódok!

 

http://www.hbogo.hu/group/offers

 

Lantai József