Saját filmekkel készül február 30-ára a Comedy Central

Új fejezetet nyit a hazai televíziózásban a Comedy Central. A Viacom magyar humorcsatornája két egészestés alkotással is készül a nézői számára. A műfajukban a megszokottól kissé eltérő filmek kizárólag február 30-án kerülnek adásba a teljes régióban - így Magyarország mellett Lengyelországban, Csehországban és Romániában is.

 

A kritikusok által máris „a következő Spotlight"-ként emlegetett Admin1234 az Arany Cricetus-díjas lengyel rendező, Ksawery Kalicki munkája. Az irodai thriller olyan hétköznapi, sokkoló jelenetekkel várja a Comedy Central nézőit, amelyekkel bárki azonosulni tud a mai modern, ijesztően digitális világunkban.

https://www.facebook.com/ComedyCentralMo/videos/10155097190794433

 

A csatorna az Óriási betűk az űrben című korszakalkotó egészestés produkciója pedig a Comedy Central animációs műsorainak sorát erősíti. Az ötórányi dráma már most a kritikusok kedvenc repülő betűk tematikájú filmje lett. Az animációt az egész régióban hazai környezetre adaptálva mutatják be.

https://www.facebook.com/ComedyCentralMo/videos/10155097201594433

 

A Kavicsok című produkcióval pedig a romantikus filmek kedvelőit csalogatja a tévé elé a Comedy. A szerelmi történet két főszereplőjébe már annyiszor belerúgott a sors, hogy szinte esélytellenek tűnik a happyend, de a reménytelen romantikusok világában kevés ismert akadály létezik.

 

„Nagy várakozásokkal tekintünk erre a különleges napra. Biztos, hogy a nagy országos kereskedelmi csatornáknak semmi nézettségük nem lesz ezen a napon" - nyilatkozta Kabai Zoltán, a Comedy Central regionális programigazgatója.

 

A trailerek február 20-ától már láthatók a Comedy Centralon és a csatorna Facebook oldalán.

A teljes filmek kizárólag február 30-án láthatók!

 

http://www.comedycentral.hu

 

Lantai József