SpongyaBobbal és Dórával várja a kicsiket a Nickelodeon Játszópark

Márciustól hat szállodában találkozhatnak a gyerekek kedvenceikkel. Óriás kirakóssal, medúzavadászattal, lufis állomással és számos egyéb izgalmas játékkal várja a legifjabbakat a Nickelodeon Játszópark. Március 11-től Dóra, a felfedező tűnik fel, majd április 1-től mindenki kedvence, SpongyaBob is csatlakozik, hogy hazánk szállodáiban mókás és sportos játékokkal szórakoztassa a 4-14 éves korosztályt.

 

Március 11-én rajtol a Nickelodeon Játszópark Harkányban! A gyerekcsatorna által megálmodott mobil játékállomásokat hat wellness hotelben érhetik el az érdeklődők, ahol a kicsik az izgalmas játékok mellett kedvenc rajzfilmhőseikkel, SpongyaBobbal és Dórával is találkozhatnak. A Száraz Játszóparkban akadálypálya, óriás kirakós és léclabda, Dóra Tudás állomásán pedig fejtörők várják a lurkókat. A Vizes Játszóparkban két lufis szakasz nyújt mókás időtöltést, de a medúzavadászat sem maradhat el: a kicsiknek a tenger fenekén élő vízi élőlények közül kell kihalászniuk a medúzákat, ügyelve, hogy más halacska még véletlenül se kerüljön a hálójukba.

 

A Játszóparkokban a látogatók pontgyűjtéssel ajándékokat is nyerhetnek: a 14 év alatti gyerekek a feladatok teljesítésével pecsétet szerezhetnek és miután négyet összegyűjtenek, értékes Nickelodeon nyeremény vár rájuk. A részvétel nem kizárólag a szálloda vendégei számára lehetséges, hiszen a recepciókon kérhető karszalaggal bárki beléphet a játékok Kánaánjába.

 

A Nickelodeon Játszópark az alábbi időpontokban és helyszíneken érhető el 10:00 - 18:00 között, ahol a gyerekek Dórával és SpongyaBobbal is találkozhatnak:

 

  • Dráva Hotel Termál Resort: március 11.

7815 Harkány, Bartók Béla u. 1.

http://www.dravahotel.hu

 

  • Hotel Kapitány**** Wellness: április 1.

8330 Sümeg, Tóth Tivadar u. 19.

http://www.hotelkapitany.hu

 

  • MenDan Magic Spa and Wellness Hotel****: április 15-16.

8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 8

https://wellnesshotelmendan.hu

 

  • Hotel Azúr: április 30.

8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 2/c

http://www.hotelazur.hu

 

  • Tündérkert Hotel és De la Motte kastély: május 27.

3325 Noszvaj, Dobó István utca 10.

https://tunderkerthotel.hu

 

  • Avalon Park: június 3.

3519 Miskolctapolca, Iglói út 15.

https://avalonresort.hu

 

https://www.facebook.com/NickelodeonHungary/videos/495193473938076/

 

Lantai József