Debütál a legújabb strapabíró Kingston U3 microSD-kártya

A Kingston Technology Company, Inc., a világ független memóriagyártójának flash memóriákra sepcializálódott leányvállalata, a Kingston Digital, Inc. bejelentette a microSD UHS-I Gold (U3) 3. sebességosztályú kártyájának új verzióját. Méreteinek és teljesítményének köszönhetően ez a microSD-kártya ideális választás a 4K felbontású videók rögzítésére alkalmas eszközökhöz, például a GoPro® kamerákhoz, illetve drónokhoz.

 

A microSD UHS-I U3 kártya hihetetlen teljesítményt nyújt: 4K minőségben akár 30 képkocka/másodperc sebességgel, 1080p HD minőségben pedig 120 képkocka/másodperc sebességgel készíthetők felvételek. A kártya strapabíró, mivel ellenáll a víznek és az ütések, sőt a rezgés hatásainak is. ezen felül a 16 GB, a 32 GB és a 64 GB kapacitásával óriási tárhelyet biztosít életünk legjobb élményeinek megörökítéséhez. A microSD UHS-I U3 kártya mellé teljes élettartamára érvényes jótállás, ingyenes műszaki támogatás, valamint a Kingston termékektől már megszokott megbízhatóság is jár.

 

A Kingston microSD UHS-I Gold U3 jellemzői és műszaki adatai:

 • Hihetetlen teljesítmény az élet legklasszabb élményeinek megörökítéséhez: akár 30 képkocka/másodperc sebességgel készít 4K minőségű videókat, és a maximumot hozza ki a GoPro®*, drón- vagy Ultra HD kamerákkal készült felvételekből. 120 képkocka/másodperces sebességgel rögzít 1080p HD minőségű felvételeket, és lelassítja a mozgást, hogy a megismételhetetlen kalandok minden pillanatát szemügyre vehessük.
 • Méret: GoPro® kamerákhoz, drónokhoz és más, microSD-kártyát használó, 4K felbontású videó rögzítésére alkalmas kamerákhoz tervezték.
 • Elég strapabíró ahhoz, hogy mindenhová magával vigye: ellenáll a víz1, a hőmérséklet 2, az ütések és rezgések3, valamint a röntgensugarak4 hatásainak.
 • Kapacitás5: 16GB, 32GB, 64GB
 • Hőmérséklet működés közben: -25 °C és 85 °C között
 • Tárolási hőmérséklet: -40 °C és 85 °C között
 • microSD méretei: 11mm x 15mm x 1mm
 • SD Adapter méretei: 24mm x 32mm x 2.1mm
 • Teljesítmény6: 90 MB/s olvasási és 45 MB/s írási sebesség, UHS-I 3. sebességosztály (U3)
 • Formátum: FAT32 (microSDHC 16-32 GB); exFAT (microSDXC 64 GB)
 • Feszültség: 3,3 V
 • Jótállás: élethosszig tartó garancia ingyenes műszaki segítségnyújtással

 

 

1IEC/EN 60529 IPX7 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely igazolja a vízállóságot legfeljebb 30 percig és 1 m mélységig.

2Ellenáll a -25 °C és 85 °C közötti hőmérsékleteknek.

3A MIL-STD-883H, METHOD 2002.5 katonai szabvány szerinti vizsgálati módszer alapján.

4ISO 7816-1 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely igazolja a 0,1 Gy röntgensugárzás elleni védelmet a kártya mindkét oldalán.

5Kapacitás: A flash tárolóeszközökre megadott kapacitás egy része a formázáshoz és egyéb funkciókhoz szükséges, ezért nem alkalmas adattárolásra. Ezért az adattárolásra rendelkezésre álló tényleges kapacitás kisebb a terméken feltüntetett kapacitásnál.

6A sebesség a gazdaeszköztől és annak beállításaitól függően eltérő lehet.

A Kingston Flash kártyák a fogyasztói célokra készült piaci termékekkel való kompatibilitás szempontjai szerint lettek kialakítva és tesztelve. Az OEM gyártói lehetőségekkel és az általános fogyasztói használatot meghaladó, különleges használatra szánt alkalmazásokkal kapcsolatban javasoljuk a közvetlen kapcsolatfelvételt a Kingstonnal. A javasolt használattal kapcsolatban a Kingston flash memóriákat ismertető útmutatójában talál további információt, a kingston.com/flashguide címen.

 

Kingston Gold microSD UHS-I Speed Class 3 (U3)

Rendelési szám

Leírás

SDCG/16GB

16 GB microSD UHS-I Speed Class 3 (U3)

SDCG/32GB

32 GB microSD UHS-I Speed Class 3 (U3)

SDCG/64GB

64 GB microSD UHS-I Speed Class 3 (U3)

SDCG/16GBSP

16 GB microSD UHS-I Speed Class 3 (U3) (SD adapter nem alaptartozék)

SDCG/32GBSP

32 GB microSD UHS-I Speed Class 3 (U3) (SD adapter nem alaptartozék)

SDCG/64GBSP

64  GB microSD UHS-I Speed Class 3 (U3) (SD adapter nem alaptartozék)