Utazási Magazin a vidék szerelmeseinek, a vidéki kirándulások kedvelőinek

Vidékjáró kft. gondozásában, neves turisztikai és gasztronómiai újságírók közreműködésével, mindenféle támogatás nélkül,  10.000 példányban megjelent a Magyar Vidék kínálatát bemutató Top Vidékjáró Utazási Magazin, amely a piacon egyedülálló módon mutatja be a vidéki Magyarországot, a maga hagyományaival, kultúrájával, programjaival, sokszínűségével. 

Az országszerte megjelent magazin elsősorban a turisztikai szezon előtt, egy vidékjáró körútra invitálja az olvasókat, hogy hova érdemes ilyenkor tavasszal elutazni, mit érdemes vidéken megnézni.

A magazin célközönsége elsősorban a városlakók és a vidéki kirándulások kedvelői.

A turisztikai magazin középpontjában az Őrség áll, amelyben az Őrség programjairól, szálláshelyeiről , tökmagolaj lelőhelyeiről és receptjeiről lehet olvasni.

A magazinban számos vidéki település turisztikai kínálatáról, aktuális programjairól lehet tájékozódni , úgy mint a büszke kunok hazájáról , a Jászságról,   Szekszárd spirituális  központjáról, Szálkáról vagy a  Balaton-felvidék szívéről, Dörgicséről, de az olvasók meglelhetik benne Erdőbényét és Nógrád megye eldugott települései is megelevenednek a hasábokon, azaz Kozárd és Varsány.

A magazin több oldalon keresztül foglalkozik a magyarországi kastélyturizmussal ,annak egyediségével, a Kastályok Nyitott Hétvégéje programsorozatról.

A gasztronómia évére tekintettel a szerkesztők a gasztronómia szerelemseiről sem feledkeztek meg. Neves éttermek séfjeinek tavaszi receptjei olvashatóak, de a népi ízek kedvelői is megtalálják a számukra legkedvesebbet, legyen az őrségi jász , lajomizsei vagy szálkai recept. Az ételek mellett egy kis bországjárásra is invitálják az olvasót , kiemelten a hajósi és tolnai borvidékre.

Június hónapban sokak által kedvelt úticél egy levendulalelőhely,ahol akár szedd magad akció keertében juthatnak levendulához vagy csak szeretnék élvezni a levendula sokféle felhasználási módját pl, teában, kekszben, süteményekben,szörpök formájában. A magazin erre is ad ötletet és konkrét úti tippeket.

A magazin kiemelten foglalkozik a SZÉP kártyával, mivel a hatályos szabályozás értelmében a SZÉP-kártyákra utalt juttatások érvényessége az utalást követő második év május 31-én lejár. A megmaradó összeget a kibocsátó köteles visszautalni az érintett kártyabirtokos munkáltatójának, vagyis ezek az összegek a munkavállaló számára elvesznek. A magazinban többfajta SZÉP kártya elfogadóhely ajánlatával lehet találkozni pl. szálloda, hotel, falusi szálláshely, gyógyfürdő, éttermek,csárdák.

 

 A magazinban egyben kiváló korábbi nyertes pályázatokból megvalósult beruházások is bemutatásra kerülnek pl. turisztikai beruházások, településfejelsztések, termelői hálózatok kialakítása, így a most pályázatot előkészítők számára ideális gyakrolati példákat, ötleteket tud adni! Mivel több alkalommal jeleneik meg az évben kitűnően alkalmas a már megvalósult beruházások kommunikációs céljaira is!

 

Mi található még a magazinban?

Úti tippek, térségi ajánlatok, bországjáró, gasztroad.

 

Keressék az újságárusoknál, Tesco, Auchan, Interspar üzleteiben a MOL és OMV benzinkutaknál