logo
Közzétéve: EuroAstra Internet Magazin (http://euroastra.hu)

Tudja, mit adott nekünk 1997?

Megjelentette: johannes
Dátum: 2017 május 19 - 03:33

[0]Ma már mindenki tudja, mi az a szociológia, az Apple neve összenőtt Steve Jobséval, természetes, hogy korlátozás nélkül vásárolhatunk valutát, és tudjuk, hogy az orvostudományban mérföldkőnek számított Dolly, a klónozott birka megszületése. 1997-ben olyan fontos technológiai, kulturális és orvostudományi eseményeknek lehettünk szemtanúi, amelyek hozzátartoznak az alapműveltséghez, és alapvetően határozzák meg mai gondolkodásunkat.

 

Gazdaság, közélet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IT:

 

 

 

 

A vállalat tavaly az év legnagyobb beruházásaként kibővítette adatközponti infrastruktúráját, és megújította felhő alapú szolgáltatásporfólióját, idén pedig újabb nagy fejlesztésen van túl: Hosting City néven a Cascade Zrt.-vel közösen egy 550 négyzetméteres új adatközpontot nyitott.

Az ACE Telecomnak közel 72 munkatársa és 3600 ügyfele van, WifiZone üzletága pedig idén átlépte a 230 ezer regisztrált felhasználót, akik összesen több mint félmillió órát töltöttek a hálózatban internetezéssel.

 

Tudomány:

 

 

1997-ben érkezett meg a Marsra a Discovery-program második űrszondája, a Mars Pathfinder [35], amely a bolygó kutatásának legsikeresebb űrszondája volt: a leszálló egységgel 3 hónapig tartott aktív kapcsolatot a NASA.


Forrás URL:
http://euroastra.hu/node/112453