CEBIT / IFA / Photokina

Mindent a QLED-ről - A Samsung szakmai szemináriumot tartott Barcelonában

A világ egyik TV-gyártójaként számon tartott Samsung Electronics szakmai szemináriumot tartott Barcelonában, ahol ismertette a QLED TV-k legújabb prémium termékcsaládjának műszaki megoldásait. A rendezvény előadói részletesen bemutatták a Quantum Dot technológia legújabb fejlesztéseit, valamint egy, a Samsung és a SpectraCal együttműködésével kidolgozott új, fejlett iparági kalibrációs eszközt.

Új Dell modellek PC-játékhoz

A Dell megerősítette jelenlétét a PC játékok piacán a különböző szinteken játszó és eltérő árkategóriák iránt érdeklődő gamerek számára kifejlesztett Alienware és Inspiron játékrendszerek megjelenésével. Az új Inspiron modellek kedvező áron biztosítják azt a teljesítményt, amit a legnépszerűbb számítógépes játékok manapság megkövetelnek, és mintegy kiegészítik az Alienware által 20 éve képviselt szakértelmet.

 

Az Under Armour fitnesz alkalmazásai a Samsung Gear Fit2-n, a Gear S2-n és a Gear S3-on válnak elérhetővé

A Samsung együttműködik az Under Armour sportmárkával, hogy iparágvezető mobiltechnológiáját ötvözve a cég fitnesz szakértelmével, hamisítatlan sportolási élményt nyújtson a viselhető okoseszközök segítségével. Akár táplálkozásukat, napi mozgásukat, futóútvonalukat szeretnék követni, vagy digitális személyi edzőre vágynak motivációjuk fokozásához, ez a kiemelkedő együttműködés segíti majd a felhasználókat, hogy elérjék céljaikat.

 

Debütált az új HyperX RGB gamer billentyűzet és Pulsefire gamer egér az idei CES-en

A kimagasló teljesítményű gamer termékeiről ismert HyperX® bemutatta portfóliójának új tagjait: a HyperX ALLOYTM RGB gamer billentyűzetet, a PulsefireTM gamer egeret és az ALLOY FPSTM mechanikus gamer billentyűzet két új, Cherry MX Red vagy Brown kapcsolóval elérhető változatát. Annak érdekében, hogy az új HyperX perifériák a játékosok legkülönbözőbb igényeit is képesek legyenek kielégíteni, a termékfejlesztésben profi gamerek, például az Echo Fox csapata is részt vett. A legújabb HyperX darabokkal a márka immár teljes perifériakínálatot nyújt a gamereknek.

 

CES 2017 - Continental: Az egész autóiparban forradalom zajlik

Fejlett vezetői asszisztens rendszerek, biztonsági megoldások, a tisztább autózás koncepciói és holisztikus kapcsolódás: a Continental úttörő termékeinek köre folyamatosan bővül, ahogy az autóipar is egyre gyorsabban mozdul el a szoftverek és mobilitási szolgáltatások felé. Az autóiparban rejlő digitalizációs lehetőségekről alkotott elképzeléseinek demonstrálására a világ egyik vezető autó- és gumiipari gyártója számos terméket és szolgáltatást mutat be az idei Fogyasztói Elektronika Show-n (CES).

 

A Samsung az életminőséget, a munka és a játék élményét javító innovációkkal érkezett a 2017-es CES-re

A Samsung újdonságait bejelentő sajtókonferencia a CES 2017-enA Samsung újdonságait bejelentő sajtókonferencia a CES 2017-enA 2017-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES) tartott sajtótájékoztatóján a Samsung Electronics bemutatta 2017-re vonatkozó elképzeléseit és azt, hogyan ér el többet a felhasználók számára kimagasló élményt biztosító innovációival. A legfontosabb termékbejelentések közé tartozott a lenyűgöző, új QLED TV-sorozat, a FlexWashTM + FlexDryTM mosókonyhai rendszer, a Samsung első játékra tervezett laptopja és a Gear S3 okosóra fejlesztései. Ezekkel az újításokkal a Samsung bizonyította vezető szerepét az olyan új technológiák fejlesztése terén, amelyek személyre szabott, intuitív módon illeszkednek a felhasználók életéhez.

Újjáéleszti a BlackBerry-t a TCL Communication

A Las Vegas-i Consumer Electronic Show-on (CES) mutatja be a TCL Communication az Alcatel A3 XL okostelefont, az Alcatel Moveband okoskarkötőt, a TCL Life otthoni biztonsági termékcsaládot. illetve elöljáróban pár részletet árul el a barcelonai Mobile World Congress-en debütáló új BlackBerry okostelefonról.

A Samsung a CES-en mutatja be a mosást forradalmasító négyfunkciós mosórendszerét

A Samsung Electronics forradalmian új FlexWashTM és FlexDryTM mosórendszerét a nagyközönség Las Vegasban, a 2017-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES) ismerheti meg. Ez a sokoldalú mosórendszer két mosó- és két szárítógép előnyeit egyesíti, így több választási lehetőséget biztosít a felhasználók számára, így minden helyzetben az általuk kívánt módon végezhetik el a mosást. Az Samsung alapvető fontosságú mosási technológiáinak széles skáláját ötvöző FlexWashTM és FlexDryTM a legfejlettebb és legrugalmasabb mosási megoldást kínálja az elfoglalt, modern családok számára.

 

CES 2017: Tarolnak a HP új kiemelkedő teljesítményű számítógépei

HP Spectre x360HP Spectre x360Az új, átalakítható üzleti PC-t, a továbbfejlesztett Spectre x360 laptopot, a következő generációs Sprout by HP számítógépet és az ívelt, játékra szánt kijelzőt a vásárlói igények ihlették.

A Kingston megduplázta a kapacitását a világ legnagyobb tárhelyű pendrive-jának

A Kingston Digital, Inc., a Kingston Technology Company Inc., leányvállalata bemutatta a világ legnagyobb kapacitású USB-meghajtóját, a DataTraveler® Ultimate Generation Terabyte-ot (DTGT). A DataTraveler Ultimate GT akár 2 TB tárhelyet és az 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0) szabványnak megfelelő teljesítményt biztosít.

 

Family Hub 2.0 és intelligens beépített háztartási eszközök a Samsung újdonságai között a CES-en

A hálózatba kapcsolt konyha fejlesztésében továbbra is élen járó Samsung Electronics Las Vegasban, a 2017-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES) mutatta be a Family Hub 2.0 hűtőgép legújabb változatát. A tavaly nagy sikerrel bevezetett Family Hub 1.0 rendszerre épülő új generációs hűtőgépcsalád négyről tíz modellesre bővült, a továbbfejlesztett alkalmazásintegrációnak és az új sokoldalú partnereknek köszönhetően pedig még inkább felhasználóbarát. A Samsung emellett bemutatta intelligens beépített konyhaieszköz-családját is.

 

Az LG futurisztikus robotokkal egészíti ki „Internet of Things” ökoszisztémáját

Az LG Electronics (LG) a 2017-es CES-en mutatja be legújabb, valódi áttörést jelentő, intelligens robotokból álló termékpalettáját. Ezek a robotok az LG mesterséges intelligencia terén létrehozott innovációit és a „dolgok internete" (Internet of Things - IoT) területén megalkotott fejlesztéseit képviselik. Más készülékek mellett egy olyan robot is a termékcsalád tagja, amely egyszerre okosotthon-vezérlő (gateway) és intelligens, házi értesítési központ is, így még kényelmesebbé teszi a felhasználók mindennapi életét. Az LG az otthonok falain kívülre is kiterjeszti az IoT és az okos technológia erejét, és olyan robotokkal bővíti hálózatát, melyeket reptéri és egyéb közösségi tereken való használatra terveztek.

 

Reflektorfényben az LG robotjai a CES 2017 kiállításon

Az LG Electronics (LG) a Las Vegas-i CES 2017 szakkiállításon fejlett robotikai megoldásokat is bemutat a szakmai közönségnek. A robotika várhatóan a szórakoztató elektronikai kiállítás egyik kiemelt témája lesz.

 

Fókuszban a gyermekek és a bőrápolás: új Samsung Creative Lab projektek mutatkoznak be a CES-en

A tavalyi kiállítás sikerén felbuzdulva a Samsung Electronics idén további három Creative Lab (C-Lab) projektet mutat be az Eureka Parkban megrendezett 2017-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES).

 

Az új Value Glossy fotópapír a hétköznapi felhasználók számára is kimagasló minőséget kínál

Az Epson új Value Glossy Photo Paper terméke kedvező árú megoldást biztosít a mindennapi fotónyomtatáshoz. Legyen szó a legutóbbi nyaralás képeiről, egy iskolai feladat vagy kollázsok elkészítéséről, az új fotópapír minden esetben ugyanazt a magas Epson színvonalat garantálja.

 

Az Epson az IFA 2016 kiállításon mutatta be legújabb házimozi projektorait

Epson EH-TW9300WEpson EH-TW9300WAz Epson a berlini IFA 2016 kiállításon mutatta be új projektorait, többek között három, a legmodernebb 4K Enhancement technológiát alkalmazó, HDR-kompatibilis készüléket (EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W), valamint szintén három Full HD házimozi projektort (EH-TW6700, EH-TW6700W és EH-TW6800).

 

Az IFA-n mutatkozik be a cég legcsendesebb mósógépe és új hűtője

Az LG Electronics az európai piacra fejlesztett Centum SystemTM mosógép után a termékcsalád tagjaként új hűtőszekrényt mutat be a 2016-os IFA-n. A vállalat látványos világrekordokkal demonstrálta a 20 éves élettartamú mosógép és az Inverter Linear kompresszorral felszerelt hűtőszekrény egyedülálló képességeit.

 

Bemutatta újdonságait az Alcatel a berlini IFA-n

Az Alcatel négy fő szegmensben mutatta be termékeit, így többek között a tabletek, a telefonok és a virtuális valóság kategóriában. A sajtóbemutató keretében felvonultatott termékújdonságok egyértelműen bizonyítják, hogy a már meghódított célközönségen túl, a fiatalabb generáció szívébe is egyre inkább szeretné belopni magát a francia tulajdonú gyártó.

 

Európába érkezik a Samsung Family Hub hűtőszekrénye

A Samsung Electronics a berlini IFA 2016 kiállításon mutatja be az ázsiai piacokon már nagy sikernek örvendő Family Hub hűtőszekrény európai változatát. Az új kétajtós hűtőszekrényben a fagyasztó alul, a normál hűtőtér pedig felül kapott helyet, az európai fogyasztók ugyanis ezt az elrendezést részesítik előnyben.

Az Epson a Photokina rendezvényére tovább fejleszti a fotónyomtatást

Surelab D7 StudioSurelab D7 StudioA Németországban, Kölnben megrendezésre kerülő Photokina kiállítás látogatói megismerhetik a képalkotás számos területe számára minőségi és átfogó megoldásokat biztosító Epson szkennereket, tintasugaras nyomtatókat és okosszemüveget is. A 2016. szeptember 20-tól 25-ig tartó rendezvényen az otthoni felhasználók és a szakma képviselői egyaránt találkozhatnak a japán gyártó legújabb termékeivel, amelyekkel nyomathordozók széles választékára nyomtathatnak kiemelkedő minőségű képeket, az Epson Moverio okosszemüveggel pedig beléphetnek a kiterjesztett valóság világába.    

Ericsson IoT megoldások az okos otthonokért és városokért

A Smart Metering szolgáltatás a fogyasztók kezébe helyezi az irányítást, és lehetővé teszi a közműszolgáltatók számára, hogy a jövőben okos szolgáltatásokat biztosítsanak ügyfeleik számára. A Felhasználói és IoT (Internet of Things - Dolgok Internete) Adatelemzés irányítottan teszi hozzáférhetővé és elérhetővé a mobil és nem mobil eszközök adatait, és iparágon átívelő megoldásokkal teremt értéket. A 17A Hálózati Szoftver felkészíti a mobileszközöket az IoT tömeges elterjedésére, és több millió IoT-eszközt támogat egyetlen cellában, 90%-kal csökkenti a modul költségét, 10 évvel emeli az akkumulátor élettartamát és hétszeresével bővíti a cellalefedettséget

2 az 1-ben: beépített akkumulátortöltőt és extra tárhelyet biztosítanak a Kingston új MobileLite Wireless médiamegosztó eszközei

Az új modellek tárhelyként és akkumulátorként egyaránt használhatók. Beépített akkumulátor-töltővel rendelkeznek. Az új MobileLite Wireless Pro 64 GB-nyi integrált tárhelyet kínál.

 

Dell újdonságok a CES-en: új Latitude ultrabook és 2 az 1-ben modellek, valamint a világ első InfinityEdge monitora

Dell Latitude 13Dell Latitude 13A díjnyertes XPS portfólió után a Dell Latitude termékcsalád is minden eddiginél vékonyabb és könnyebb üzleti laptopokkal, valamint 2 az 1-ben modellekkel frissült. A Dell piacvezető monitor termékcsaládja a vállalat első OLED-monitorával, a világ első InfinityEdge monitoraival és új, vezeték nélküli monitorokkal bővült

 

Korszakalkotó konyhai berendezés a Samsung Family Hub hűtőszekrénye

A Samsung Electronics vezető szerepet tölt be az innovatív háztartási berendezések piacán. A gyártó egy új kategória létrehozásával a konyha központi elemévé emelte a hűtőszekrényeket. A Samsung legújabb, praktikus és innovatív megoldásokon alapuló konyhai berendezései és további új háztartási készülékei a 2016-os Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (CES) mutatkoznak be a nagyközönség előtt január 6. és 9 között.

 

Kimaradt egy zokni? Semmi gond! - A Samsung forradalmasítja a mosást

A Samsung Electronics vezető szerepet tölt be az innovatív háztartási berendezések piacán. A vállalat 2016-os mosógép termékpalettáján két jelentős fejlesztés is bemutatkozik, amelyek innovatív és okos megoldásokon keresztül segítik a felhasználók mindennapjait. Az új termékek olyan egyszerű és praktikus tulajdonságokkal bírnak, amelyek alapjaiban változtathatják még a mosási szokásokat. A Samsung úttörő háztartási készülékei a Las Vegas-i Szórakoztató Elektronikai Kiállításon mutatkoztak be 2016. január 6. és 9. között.

 

Játék-és streaming szolgáltatásokkal is erősítik a 2016-ban debütáló Philips tévéket

2016. első negyedévében debütál a Full HD Amazon Instant video streaming és a 4K. hilips androidos tévék felhőn keresztül streamelt, minőségi konzolos Gamefly játékokat kínálnak. A Gametree TV Gold előfizetés játékszolgáltatás elérhető lesz a Philips okostévé platformján. emutatkoznak a 2016-os év legújabb Philips televíziói.

Az Ericsson Smart Metering szolgáltatása a közműszolgáltatók üzleti folyamatait modernizálja

Köszönhetően az Ericsson menedzselt szolgáltatásokban elért vezető szerepének, az IKT transzformációban szerezett tapasztalatainak és a globális szolgáltatási szervezetének, teljeskörű okosmérést biztosít a közműszolgáltatók szá

A Samsung három Creative Lab projektje is bemutatkozik a CES-en

A Samsung Electronics három, a CreativeLab (C-Lab) keretében létrejött projektjét is bemutatja a 2016-os Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (CES). A C-Lab a Samsung innovációs programja, amelynek célja a vállalat alkalmazottainak saját, kreatív ötleteinek gondozása. A most bemutatkozó három projekt egyike a WELT, egy olyan egészségügyi öv, amely a felhasználók hétköznapi szokásait és viselkedésmintáit mérve segít megőrizni a derékméretüket. A másik újdonság a rink, egy mobil VR eszközökhöz kifejlesztett, kézmozgáson alapuló vezérlő, a harmadik pedig a TipTalk, ami azáltal nyújt egyedülálló felhasználói élményt (UX), hogy hallhatóvá teszi az emberi testen áthaladó hangokat.

 

Felhőalapú biztonsági mentést kínál az új Kingston DataTraveler Locker+ G3 USB-meghajtó

A Kingston Digital Europe Co LLP, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bejelentette a személyes biztonságot támogató DataTraveler® Locker+ G3 (DTLPG3) USB 3.0 meghajtó legújabb szolgáltatását, a felhőalapú biztonsági mentést. A DTLPG3 hardveres titkosítással, jelszavas védelemmel és az USB 3.0 szabvány szerinti gyors adatátvitellel garantálja a személyes adatok védelmét.

 

A HyperX a CES-en bemutatta az eddigi leggyorsabb SSD-jét

A HyperX®, a Kingston Technology Company Inc., független memóriagyártójának divíziója a Las Vegasban megrendezett International Consumer Electronics Show (CES) kiállításon jelentette be a HyperX Predator PCIe SSD megjelenését. A februártól elérhető új meghajtó a HyperX által kínált eddigi legnagyobb teljesítményű, csúcskategóriás SSD.

 

Tartalom átvétel