2022.augusztus.19. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Federal-Mogul Motorparts is részt vesz a 2018. szeptember 11. és 15. között megrendezésre kerülő Automechanika Frankfurt szakkiállításon

3 perc olvasás

index_164.jpgAz eseményre a vállalat minőségi utángyártott alkatrészeinek széles kínálatához kapcsolódóan izgalmas, új termékekkel és innovatív projektekkel készül.

 

A Federal-Mogul Motorparts bemutatja új támogatási programját és a Champion® márka kibővített kínálatát a 2018-as Automechanika Frankfurt szakkiállításon. A vállalat standján az új termékek és a kibővített termékpaletta mellett a Federal-Mogul Motorparts által indított Garage Gurus műszaki képzési program is bemutatkozik

 

A Federal-Mogul Motorparts a 3.0 csarnokban található D51-es standján a következő érdekességekkel várja a látogatókat:

 

Garage Gurus: A Federal-Mogul Motorparts most induló, átfogó képzési programja négy alappillérre épül: helyszíni (Onsite), internetes (Online), igény szerinti (On-Call) és mobil (On-the-Go).

Champion®: A márka kínálata izgalmas újdonságokkal, egyebek mellett akkumulátorokkal, fék- és világítási termékekkel bővül.

MOOG®: A MOOG egy új programot indít a magasabb műszaki színvonalú, hibrid alaptechnológia alkalmazásával készült, kibővített gyártási bázisú kormányzási és futóműalkatrészek megkülönböztetésére, melyeket új csomagolásban kínál a vásárlóknak.

Ferodo®: a kiállításon a márka legfőbb erősségét jelentő eredeti gyári alkatrészek mellett megjelennek a népszerű termékkategóriákban a piacon elsőként bemutatkozó újdonságok is.

Jurid®: a márka forgásiránykötött fékbetéteivel demonstrálja magas színvonalú műszaki szaktudását, az új csomagolás pedig a részletekre való odafigyelését tükrözi.

• Motoralkatrészek és tömítések: Bemutatkoznak az utángyártott termékek piacán elérhető legkorszerűbb technológiai megoldások és a Payen® Pro-fit termékcsalád újdonságai.

Beru®: A márka kínálata az új Iridium gyújtógyertyák mellett praktikus szerszámokkal és szenzorokkal is bővül, valamint bemutatják az új, könnyebben kezelhető honlapot.

 

A korábbiakhoz hasonlóan a vállalat standján interaktív kiállítások és termékbemutatók láthatók majd, valamint a helyszínen interjú céljából elérhetők lesznek a Federal-Mogul Motorparts felső vezetőségének tagjai is.

 

„Az Automechanika Frankfurt az utángyártott autóipari alkatrészek iparágának egyik legfontosabb európai eseménye, valamint nagyszerű lehetőség számunkra, hogy a nagyközönség előtt is bemutathassuk folyamatos innovációnk és erőfeszítéseink eredményeit” – mondta Andrew Sexton, az EMEA utángyártott termékekért felelős regionális elnöke. „Izgalmas időszak ez a vállalatunk számára. Termékbevezetéseink mellett útjára indítjuk az innovatív Garage Gurus platformot, amely várakozásaink szerint forradalmi lépés lesz az utángyártott termékek piacán. Meggyőződésünk, hogy az utángyártott termékek piacán tevékenykedő szakemberek képzésével és fejlesztésével mindenki nyer: a végfelhasználók éppúgy, mint a szerelők, a szerviztulajdonosok és a forgalmazók.

 

„A Champion közelmúltban lezajlott, átfogó szervizmárkává történő fejlesztése a számos új termék és technológia bevezetésével elérte a csúcspontot.”

 

Az Automechanika a világ vezető szakkiállítása az utángyártott autóipari termékek iparágában, mely egyedülállóan részletes keresztmetszetet ad a termékekről és technológiákról. A vezető autóipari beszállítók részvételével zajló kiállításon olyan új technológiák láthatók, melyek akár a teljes ellátási láncra is jelentős hatást gyakorolhatnak.

 

www.FMmotorparts.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.