2022.augusztus.14. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Saxo Bank Magyarországon is elérhetővé tette a tapasztalt kereskedők és intézményi ügyfelek számára tervezett új kereskedési platformját

5 perc olvasás

index_121.jpgA Saxo Bank, az online multieszköz-kereskedésre és -befektetésre specializálódott vezető fintech vállalat az új, felhasználóbarát, de egyben professzionális szintű kereskedési platform, a SaxoTraderPRO bevezetésével erősíti vezető szerepét a kereskedés jövőbe mutató fejlesztésében.

 

A Saxo Bank május 17-ével vezette be a SaxoTraderPRO-t Magyarországon – a haladó kereskedőknek és intézményi ügyfeleknek tervezett új kereskedési platform a gazdag funkcionalitás és a könnyű használat különleges kombinációját nyújtja.

 

Az új platform egy fejlett, többképernyős kereskedési platform, amely egy teljes mértékben testre szabható munkafelületet kínál Windows és Mac alatt is, havi díj nélkül.

 

A Saxo Bank közvetlenül és közvetve ott van a világ tőkepiacain, és ezzel kiemelkedik az iparági szereplők közül. A SaxoTraderPRO alapvető erőssége, hogy teljes mértékben kihasználja ezt. Mint vezető globális tőkepiaci szolgáltató, a Saxo Bank összeköttetést teremt a magán- és intézményi ügyfelek, valamint a világszerte több, mint 100, a pénzügyi eszközök likviditását biztosító intézmény és tőzsde között – így a Saxo több, mint 35.000 pénzügyi eszközhöz nyújt hozzáférést a különböző eszközosztályokban.

 

Az aktív, tapasztalt kereskedőknek és intézményi ügyfeleknek szánt SaxoTraderPRO a jelenlegi SaxoTrader platformot váltja le, míg a SaxoTraderGO továbbra is a retail ügyfelek szélesebb rétegeit szolgálja ki.

 

Kim Fournais, a Saxo Bank alapítója és vezérigazgatója elmondta:

 

“Már akkor fintech cég voltunk, amikor ez a kifejezés meg sem született, és a Saxo Bank a kezdetektől fogva a multieszköz-kereskedelem technológiájára és a kereskedési platformokra koncentrált. Arra törekszünk, hogy demokratizáljuk a kereskedési és a befektetési tevékenységet, és hogy ugyanazokat a professzionális eszközöket biztosítsuk a kereskedőknek és befektetőknek, mint amelyekkel az alapkezelők és a nagy pénzintézetek rendelkeznek.

 

Büszke vagyok arra, hogy nem tértünk el a kezdeti víziónktól, amit a SaxoTraderPRO bevezetése is bizonyít. A skálázhatóságot támogató üzleti modellünkre és a hatékony technológiára alapozva a SaxoTraderPRO szabad hozzáférést biztosít az olyan eszközökhöz és funkcionalitásokhoz, amelyek korábban csak keveseknek adatott meg, és azoknak is csak súlyos díjak megfizetése ellenében.”

 

Christian Hammer, platform-fejlesztési vezető hozzátette:

 

“Tisztában vagyunk azzal, hogy a haladó szintű kereskedők és az intézményi ügyfelek széleskörű hozzáférést igényelnek a nemzetközi tőkepiacokhoz, és ezzel együtt magas fokú elemzési és kereskedési eszközökre van szükségük. Számukra különösen fontos az ügyletek gyors és megbízható végrehajtása, és hogy számos opció álljon a rendelkezésükre ahhoz, hogy az egyéni kereskedési igényeikhez szabhassák a platform munkafelületét.

 

Ahhoz, hogy mindezeket biztosítsuk, a legkorszerűbb front-end technológiákkal dolgoztunk, úgy mint a HTML5/JS/REACT, amelyek egy REST API-hoz kapcsolódnak, amelyet az ügyfelek is közvetlenül elérhetnek, hogy arra ráfejlesszék a saját funkcionalitásaikat, amelyek lehetnek például kereskedési, kockázatkezelési vagy jelentéskészítési célúak.

 

A fejlesztés során az ügyfelet állítottuk a központba, korai prototípusokat alkalmaztunk, A/B teszteléseket végeztünk, és használhatósági tanulmányokat folytattunk le. Ezek eredményeként számos különleges funkció került a platformba a béta felhasználók visszajelzései alapján – ilyen például a margin-részletezési modul, amely nagyban segíti az ügyfeleket a kockázataik kezelésében.

 

Az erőfeszítéseinknek meg lett az eredménye, a SaxoTraderPRO kétségkívül jó választás azon aktív kereskedők és intézményi ügyfelek számára, akik funkcionalitásban gazdag, de felhasználóbarát platformot keresnek, amelyért nem kell havi díjat fizetni.”

 

További információ ezen a linken érhető el: https://www.home.saxo/hu-hu/platforms/saxotraderpro 

 

A SaxoTraderPRO fő jellemzői:

 

Használhatóság: Egy intuitív, teljes mértékben testre szabható, professzionális szintű kereskedési platform a tapasztalt kereskedőknek

 • Akár hat képernyőn is megnyitható Windows és Mac rendszereken, több munkaállomásra kiterjedően testre szabható platform
 • Számos hasznos funkcionalitás érhető el – zoom, drag and drop, jobb-klikk-menü, munkafolyamatok mentése és még sok egyéb

 

Fejlett kereskedési eszközök: Új, nagy hatékonyságú eszközök a megbízások kezelésére és végrehajtására, valamint a piaci adatok elemzésére.

 • Továbbfejlesztett kötjegy egy kattintásos kereskedéssel, parancsikonok és különböző megbízás-típusok, beleértve az algoritmikus megbízást is
 • Megbízások kezelése és beadása a megbízási könyvből, valós időben
 • Valós idejű tőzsdei adatok
 • Az ügyfelek választhatnak az egyedi ügyletek valós idejű és záróáras nettósítása között

 

Innovatív kockázatkezelés: Új, integrált kockázatkezelési eszközök

 • A teljes számla értékét védő pajzs
 • Beállítható margin-figyelmeztetés, és a margin felhasználásának részletezése
 • Gyors pozíciózárás és az összes megbízás gyors visszavonása

 

A kategóriájában is kiemelkedő jelentések: Riportok és kimutatások a platformon, PDF-ben vagy excelben

 • A teljesítmények áttekintése, beleértve a lezárt és még nyitott pozíciók eredményeit
 • Részletes eredménykimutatások szektoronként, eszközönként, eszközosztályonként, időszakonként stb.
 • A költségelemek teljes átláthatósága
 • Átfogó portfólió-kimutatások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.