2022.augusztus.08. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Korlátlan mobilnet napok a Telekomnál: február 16-tól 4 napon át korlátlan belföldi adatot ad a Telekom havidíjas mobilinternet előfizetőinek – de az online ügyfélszolgálati rendszerek ez idő alatt csak nagyon korlátozottan érhetőek el.

2 perc olvasás

bi-logo-magyar-x.pngAz internet szabadságával ajándékozza meg minden havi díjas mobilinternet ügyfelét a Telekom február 16. és 19. között. A különleges kedvezmény háttere, hogy a Telekom azon a hétvégén ügyfelszolgálati rendszereit bővíti és fejleszti. Február 16-án 22 órától várhatóan február 19-én nap végéig a telefonos, online önkiszolgáló felületek és a Telekom mobilalkalmazás nem lesz elérhető, valamint az üzletekben is csak korlátozottan tudják kiszolgálni az ügyfeleket. Ha elfogyna a díjcsomagban foglalt adat: a Telekom belföldön szabad és korlátlan mennyiségű mobilnettel látja el ügyfeleit erre az időszakra.

 

 

Február 16-án szélesre tárja a korlátlan internetre nyíló kaput a Telekom: mobilinternettel rendelkező havidíjas ügyfelei, lakosságiak és üzletiek egyaránt, bármennyi adatot használhatnak belföldön február 16. (péntek) 00 órától február 19. (hétfő) 24 óráig. A lehetőség külön kérés nélkül, automatikusan rendelkezésére áll az ügyfeleknek, ez idő alatt a mobilinternet használat nem fogyasztja a díjcsomagjukban foglalt adatmennyiséget.

 

A különleges kedvezmény háttere, hogy a Telekom azon a hétvégén ügyfelszolgálati rendszereit bővíti és fejleszti, ezért február 16-án 22 órától várhatóan február 19-én nap végéig a telefonos, online önkiszolgáló felületek és a Telekom mobilalkalmazás nem lesz elérhető, valamint az üzletekben is csak korlátozottan tudják kiszolgálni az ügyfeleket. Átmenetileg nem lesz lehetőség például szolgáltatások, készülékek, tartozékok vásárlására; szerződéskötésre, szolgáltatásokra és folyószámlára vonatkozó módosításokra, számlával és SIM-kártyával kapcsolatos ügyintézésre – kivéve a letiltást, ami elérhető lesz.

Azok, akiknek éppen ezeken a napokon fogyna el a díjcsomagjában vagy forgalombővítő opciójában foglalt adatmennyisége, nem tudnának tovább mobilinternetezni, így a Telekom  inkább azt a megoldást választotta, hogy belföldön szabad és korlátlan mennyiségű mobilnettel látja el ügyfeleit erre az időszakra.

 

Zavartalanul működnek ugyanakkor bizonyos ügyfélszolgálati szolgáltatások, így a Domino feltöltés személyes csatornákon, a hibabejelentés és a mobilvásárlási szolgáltatások.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.