2024.július.18. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Platinalemezes Asszonykórus!

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/37498"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/asszonyk0.thumbnail.jpg" border="0" width="85" height="100" /></a></span>2010 február 27-én, szombaton Székesfehérváron vehették át a jól megérdemelt Platina lemezüket az Érpataki Asszonykórus tagjai, akik időközben a fesztiválok közkedvelt együttesévé is avanzsálódtak.</p><p><td valign="top"> </td> 

asszonyk0.thumbnail2010 február 27-én, szombaton Székesfehérváron vehették át a jól megérdemelt Platina lemezüket az Érpataki Asszonykórus tagjai, akik időközben a fesztiválok közkedvelt együttesévé is avanzsálódtak.

 

 

asszonyk0.thumbnail2010 február 27-én, szombaton Székesfehérváron vehették át a jól megérdemelt Platina lemezüket az Érpataki Asszonykórus tagjai, akik időközben a fesztiválok közkedvelt együttesévé is avanzsálódtak.

 

  
    Már több mint háromezer eladott kislemezzel büszkélkedhetnek a szabolcsi asszonyok, hölgyek- adta tájékoztatásul Juhász Miklós a Zsindelyes Pálinkafőzde marketing igazgatója, aki egyben az együttes menedzsere is. Boldogan adtuk át szombaton a fehérvári Bahnhof Music Clubban a szabolcsi asszonyoknak és a méltán népszerű lemezlovasnak DJ. Szatmárinak a platina lemezt, aki egy remix-szel járult hozzá az országos sikerhez. Mint megtudtuk, a Zsindelyes Kóstoló című kislemez különleges módon került forgalmazásba, hiszen 2009 júliusától csak fesztiválokon értékesítették a lemezt.

asszonyk.thumbnail
    – Tizenhárom éve alakult az együttesünk, s olyan mélyről táplált a kultúránk, olyan dalok és táncok vannak Érpatakon, hogy nem szeretnénk, hogy feledésbe menjen. Ezalatt az idő alatt 22 arany minősítést szereztünk, Arany-páva díjjal tüntettek ki bennünket és két nívódíjnak is tulajdonosai lettünk. Ha egy-egy fellépésre kapunk meghívást, azonnal riasztom a lányokat, asszonyokat -tette hozzá Sutkáné Makara Beáta, az együttes vezetője, a csapat mozgatórugója. Imádjuk azt is, hogy együtt lehetünk, és a fellépéseken odatehetjük magunkat: nekünk nem számít, hogy 50 vagy akár 5000 ember előtt lépünk fel, ugyanolyan lelkesek vagyunk. Mi nem politizálunk, csupán mosolygunk és örömittas perceket élünk át a közönséggel. Nemcsak falunapokon, hanem diszkókban is nagy sikert aratunk, s jól esik, hogy népszerűek vagyunk. Tudják jól, hogy a Csillag Születikben című műsorban is szerepeltünk, s azóta bárhol járunk, sztárokként fogadnak bennünket. Nem állunk meg, hiszen mi azon vagyunk, hogy még több emberhez eljussunk, és a Zsindelyes pálinkával együtt jó hírét vigyük az Érpataki Asszonykórusnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.