2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

HORTUS NATURAE HOTELS: Apollo Thermalhotel & Apartments****

2 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/37564"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/thermal-hotel-apollo-hajduszoboszlo.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span> <p>A kelet-magyarországi szállodalánc a Hortus Naturae Hotels legújabb tagszállodájaként 2008. júliusában egy új négycsillagos szálloda, az <strong>Apollo Thermalhotel & Apartments**** </strong>jelent meg a hajdúszoboszlói szállodai kínálat palettáján. </p><p> 

 thermal hotel apollo hajduszoboszlo.thumbnail

A kelet-magyarországi szállodalánc a Hortus Naturae Hotels legújabb tagszállodájaként 2008. júliusában egy új négycsillagos szálloda, az Apollo Thermalhotel & Apartments**** jelent meg a hajdúszoboszlói szállodai kínálat palettáján.

 

 thermal hotel apollo hajduszoboszlo.thumbnail

A kelet-magyarországi szállodalánc a Hortus Naturae Hotels legújabb tagszállodájaként 2008. júliusában egy új négycsillagos szálloda, az Apollo Thermalhotel & Apartments**** jelent meg a hajdúszoboszlói szállodai kínálat palettáján.

 

Az Európai Únió által társfinanszírozott projekt keretében kétágyas szobák, családi apartmanok, valamint egy 100 m2-es, saját szaunával, vízággyal, továbbá pezsgőkáddal felszerelt luxuslakosztály került kialakításra. Ezen túlmenően komplex fürdő-, és wellness részleg várja a Vendégeket, ahol számos speciális masszázs, többek között thai-, lávaköves, tibeti mézes-, csokoládé valamint különleges kezelések, mint, speciális távol-keleti kezelések igénybevétele biztosított. A szálloda pezsgő- és élményelemekkel ellátott kültéri és beltéri medencéi minden korosztály számára maximális kikapcsolódást nyújtanak. A Vendégek pihenését fitness-teremmel, szaunával, infraszaunával, sókamrával, álló- és fekvőszoláriummal igyekszik a szálloda mind teljesebbé tenni. Beauty szolgáltatások között megtalálható a fodrász, kozmetika, pedikűr, manikűr szolgáltatás.

 thermal hotel apollo hajduszoboszlo 1.thumbnailA szálloda immáron másfél éves működése során szép számban fogadott kikapcsolódni és felfrissülni vágyó vendéget, sőt a közelmúltban kötött OEP szerződésnek köszönhetően a hagyományos gyógyászati kezelések széles köre áll a regenerálódni kívánó vendégek rendelkezésére.

thermal hotel apollo hajduszoboszlo 3.thumbnailA marketing tevékenysége középpontjában továbbra is az a filozófia áll, hogy tudatosítsa a  potenciális Vendégek körében a wellness kínálati elemek nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket. Ennek érdekében alakította ki a szálloda egyik legfontosabb információhordozó felületét, a saját honlapját, melyen a legkorszerűbb 3D-s megoldással van lehetősége a Vendégnek házbemutatón részt venni, valamint a szálloda aktív résztvevője a különböző utazás kiállításoknak, szakmai work-shopok-nak és road-show-nak.

http://www.hortusnaturaehotels.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.