2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

FŐGÁZ kártya: design-ból jeles — A Budapest Bank co-branded kártyája lett „Az év lakossági bankkártyája”

2 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/37630"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/bbbank.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="64" /></a></span> <p>A Budapest Bank FŐGÁZ kártyája nyerte el „Az év lakossági bankkártyája 2009" díjat a Magyar Képzőművészeti Egyetem és a Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetsége kártyadesign pályázatán. </p><p>

  bbbank.thumbnail

A Budapest Bank FŐGÁZ kártyája nyerte el „Az év lakossági bankkártyája 2009" díjat a Magyar Képzőművészeti Egyetem és a Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetsége kártyadesign pályázatán.

  bbbank.thumbnail

A Budapest Bank FŐGÁZ kártyája nyerte el „Az év lakossági bankkártyája 2009" díjat a Magyar Képzőművészeti Egyetem és a Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetsége kártyadesign pályázatán.

A Budapest Bank és a FŐGÁZ Zrt. együttműködéséből létrejött, különleges kedvezményeket kínáló FŐGÁZ hitelkártya 2009 nyarától szerepel a bank kínálatában. A termékhez kapcsolódó 6%-os gázdíj-számla és az 1%-os pénz-visszatérítési program révén a FŐGÁZ kártya a Budapest Bank egyik népszerű terméke.

A FŐGÁZ kártya tervezése során a FŐGÁZ Zrt. és a Budapest Bank együttműködésének megjelenítése volt az irányadó, a két cég márkaimázsa, színvilága a kártyán végigfutó hullámban találkozik.

„Amellett, hogy termékünkkel újabb sikert értünk el, számunkra ez a díj azt jelenti, hogy a FŐGÁZ és a Budapest Bank együttműködését, emellett a termék legfőbb üzenetét a kártya design-jában is sikerült megjelenítenünk" – mondta el a díj kapcsán Paragi Zoltán, a Budapest Bank lakossági hitelezési vezetője.

A nyertes bankkártyák a beérkezett pályamunkákkal együtt megtekinthetőek a Magyar Képzőművészeti Egyetem Aulájában (Budapest, VI. Andrássy út 69-71.) 2010. március 4-12. között.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.