2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Sikerrel zárt az Utazás kiállítás – a vasárnapi bombariadó miatt természetben kárpótolják az aznapi jegyet vásárlókat

3 perc olvasás
<p><strong><span class="inline inline-left"><a href="/node/37685"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/utazas_logo_0.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="100" /></a></span>A vasárnapi belépők - a bombariadó miatt - a Hungexpo Zrt. által a nagyközönség számára rendezett idei kiállítások egyikére érvényesek.</strong></p><p><strong>Az Utazás 2010 Kiállítás idő előtti kényszerű zárása a miatt a Neckermann Utazási Iroda az általa nyújtott vásári kedvezményeket 2010. március 9-ig meghosszabbítja.<br /></strong><td valign="top"> </td>  <img class=" size-full wp-image-1110" src="https://euroastra.hu/wp-content/uploads/2007/07/spacer.gif" border="0" width="15" height="15" /></p><p>

utazas logo 0.thumbnailA vasárnapi belépők – a bombariadó miatt – a Hungexpo Zrt. által a nagyközönség számára rendezett idei kiállítások egyikére érvényesek.

Az Utazás 2010 Kiállítás idő előtti kényszerű zárása a miatt a Neckermann Utazási Iroda az általa nyújtott vásári kedvezményeket 2010. március 9-ig meghosszabbítja.

 

  spacer

utazas logo 0.thumbnailA vasárnapi belépők – a bombariadó miatt – a Hungexpo Zrt. által a nagyközönség számára rendezett idei kiállítások egyikére érvényesek.

Az Utazás 2010 Kiállítás idő előtti kényszerű zárása a miatt a Neckermann Utazási Iroda az általa nyújtott vásári kedvezményeket 2010. március 9-ig meghosszabbítja.

 

  spacer

Sikerrel zárt a Hungexpo Zrt. által rendezett 33. Utazás Kiállítás és az azzal egy időben tartott további hat kiállítás, csak a vasárnap délutáni bombariadó gátolta meg, hogy idén a látogatók száma meghaladja a rekordot jelentő 60 ezret.

Ganczer Gábor a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy bombariadóval ért véget az Utazás nemzetközi turisztikai kiállítás.

A vezérigazgató a Hungexpo Zrt. nevében is elnézést kért minden látogatótól és kiállítótól a kellemetlenségekért, illetve megköszönte a rendőrség és a tűzszerészek szakértő közreműködését, valamint a kiállítók türelmét. Továbbá elmondta: a budapesti vásárközpont kiürítése a biztonsági előírásoknak megfelelően zajlott, a X. kerületi rendőrkapitányság és a rendészeti szolgálat munkatársai segédkeztek abban, hogy a tizenötezer ember zökkenőmentesen hagyja el a helyszínt. A terület átvizsgálása koraestére fejeződött be.

Ganczer Gábor közölte, hogy a vasárnap délutáni bombariadóra tekintettel a Hungexpo Zrt. úgy döntött, hogy az általuk a nagyközönség számára rendezett idei kiállítások egyikére, így például a március 19-én kezdődő Budapest Motorfesztiválra, a március 25-én nyitó FeHoVa-ra és Equifestre, az áprilisi Construmára, a szeptemberi BNV-re és a novemberi Hó-Show-ra és Spa&Wellness-re egyaránt érvényes a március 7-i, vasárnapi belépőjegy. Azok, akiket kifejezetten csak az Utazás Kiállítás érdekel, a 2011. évi Utazás Kiállításon élhetnek ezzel a lehetőséggel. A március 7-i belépők egyben egyszeri, ingyenes parkolásra jogosítanak az előbb felsorolt kiállítások bármelyikén.

A belépő mellé kapott nyereményszelvények sorsolását a bombariadó miatt nem tartották meg, azt – közjegyző jelenlétében – a jövő héten rendezik meg. A nyereményekről a nyerteseket írásban tájékoztatják, az eredményt közzéteszik a Hungexpo honlapján (http://www.hungexpo.hu/).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.