2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Nikola, Magyarország kiválasztott zenei producere és DJ-je

2 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/37778"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Nikola_NiteForce.thumbnail.jpg" border="0" alt="Nikola_NiteForce" title="Nikola_NiteForce" width="67" height="100" /></a><span style="width: 65px" class="caption"><strong>Nikola_NiteForce</strong></span></span> <p>Nikola, a Nite Force DJ csapat egyik tagja, tavaly fébruárban, a világhírű Defected kiadónál, első magyarként jelent meg egyik zenei alkotásával. A magyar zeneipar képviselői 10 évnél is régebben próbálnak bejutni produkcióikkal a Defected kiadóhoz. Mindeddig ez senkinek sem sikerült.</p><p>

 nikola_niteforceNikola_NiteForce

Nikola, a Nite Force DJ csapat egyik tagja, tavaly fébruárban, a világhírű Defected kiadónál, első magyarként jelent meg egyik zenei alkotásával. A magyar zeneipar képviselői 10 évnél is régebben próbálnak bejutni produkcióikkal a Defected kiadóhoz. Mindeddig ez senkinek sem sikerült.

 nikola_niteforceNikola_NiteForce

Nikola, a Nite Force DJ csapat egyik tagja, tavaly fébruárban, a világhírű Defected kiadónál, első magyarként jelent meg egyik zenei alkotásával. A magyar zeneipar képviselői 10 évnél is régebben próbálnak bejutni produkcióikkal a Defected kiadóhoz. Mindeddig ez senkinek sem sikerült.

A londoni Defected kiadó első ízben szerepeltetett magyar zenei producert alkotói között. Nikola, a Nite Force egyik DJ tehetsége, tavaly februárban jutott be a kiadó ranglistájára, mivel a zenei mixek készítése mellett zenét is ír. A kiadó segítségével megszerzett nemzetközi népszerűsége meghozta gyümölcsét egy WMC fellépés keretén belül.

wintermusicconference2009.thumbnailA Miamiban évente megrendezett Winter Music Conference -WMC- zenei fesztiválon a „No Sugar Added" bulisorozaton léphetett fel Nikola. A zeneipar vívmányait 5 napon keresztül felvonultató rendezvénysorozat volumenét a tavalyi év számadatai is hűen demonstrálják: 1910 művész és DJ; 62 ország 3.552 hivatalos delegáltja, illetve több mint 70.000 érdeklődő látogatta a közel 500 programot. A konferencia évről évre bebizonyítja, hogy a zene, mint a világ legelérhetőbb művészeti formája képes áthidalni gazdasági, földrajzi és társadalmi különbségeket.

wmc2010 logo.thumbnailA 2010-es év elején, Nikola újabb zenei alkotással jelent meg a Defected kiadónál. A második nemzetközi kiadónál való szereplés, illetve a külföldi fellépései híven tükrözik nemzetközi elismerését.

Ez évben jubileumi, 25. alkalommal rendezik meg az eseményt Miamiban, március 23-a és 27-e között, ahol Nikolának már hét fellépése lesz. Hagyományteremtő módon, a korábban említett „No Sugar Added" bulisorozaton mindennap rezidens fellépő lesz, továbbá két másik felkérésnek is eleget tesz. Az egyik Tom Novy és Jerry Ropero kiadójától, az Interlabel-től érkezett, míg a másik megkeresés D.O.N.S. menedzsmentjétől jött, a „Midnight Beats" esten való fellépésre, amely a WMC egyik nagyszabású hivatalos bulija.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.