2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Révay András: Kedvezményvadászaton

4 perc olvasás
  <p><strong><span class="inline inline-left"><a href="/node/37897"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Taurus3.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="75" /></a></span></strong> Az Utazás kiállításon töltött utolsó napunkon tekintsük át néhány ismert iroda ajánlatát: mit kínálnak, mivel igyekeznek magukhoz csábítani bennünket? Mivel érik el, hogy utazásaink alkalmával éppen őket válasszuk?</p><p>

 

taurus3.thumbnail Az Utazás kiállításon töltött utolsó napunkon tekintsük át néhány ismert iroda ajánlatát: mit kínálnak, mivel igyekeznek magukhoz csábítani bennünket? Mivel érik el, hogy utazásaink alkalmával éppen őket válasszuk?

 

taurus3.thumbnail Az Utazás kiállításon töltött utolsó napunkon tekintsük át néhány ismert iroda ajánlatát: mit kínálnak, mivel igyekeznek magukhoz csábítani bennünket? Mivel érik el, hogy utazásaink alkalmával éppen őket válasszuk?

tau.thumbnail Így utólag persze már könnyű helyzetben vagyunk, ha összehasonlításokat akarunk tenni. A döntésünket ugyan rengeteg különböző szempont befolyásolja, ám nagyon valószínű, hogy ezek sorában előkelő helyet foglal el az ár. Ezért is tartotta fontosnak a Taurus Reisen irodavezetője, Kálmán Krisztina kiemelni, hogy Tunéziába és Egyiptomba ők kínálják az idén a legolcsóbb árakat, március 31-ig történő foglalás esetén, negyven százalék előleg fizetésével! A szolgáltatások színvonalára garancia, hogy az iroda tulajdonosa az a társaság, mely16 El Mouradi szállodát birtokol. Többségük négy és ötcsillagos, all inclusive vagy ultra all inclucive ellátást nyújtanak. Az árkedvezmény különösen a gyermekeknél szembetűnő, olykor a felnőtt ár felénél is kevesebb! (http://www.taurusreisen.hu/)

necker.thumbnail A Neckermannál, aki harmincezer forint előleggel március 8-ig lefoglalta az utat, akár 30 %-os kedvezményben is részesülhetett. Kínálatukban külön is bemutatták a Klub Oázis Programot, melynek lelke és motorja Béres Alexandra – már harmadik éve. A kiválasztott szállodákban a felnőttek és a gyerekek szórakoztatásáról külön gondoskodnak. A csemetéket akár ott is lehet hagyni a magyar animátoroknál, akik szakszerűen foglalkoznak velük. Így a szülőknek jobb lehetőségük van a kikapcsolódásra. Az iroda a kiállításra jelentette meg a Börze kiadványát, melynek jelszava: „Jó az ár, ragadja meg, döntsön gyorsan, utazzon takarékosan!" volt. (http://www.kluboazis.hu/)

intersi.thumbnailNevével ellentétben, az Intersí nem csak a téli utak irodája. Már negyedik éve szerveznek tengerparti nyaralásokat is. Náluk az előfoglalási kedvezmény egyes esetekben még május 31-ig is igénybe vehető. Csoportkedvezményt már 16 személynél adnak, nagyobb csoportoknál pedig minden huszonhatodik utas ingyenes! Görögországtól nyugat felé indulva – egészen Spanyolországig – Európa teljes déli tengerpartján kínálnak szállodákat, apartmanokat. Ezek közül talán a legérdekesebb a francia tengerpart, a Cote d' Azur, Európa legismertebb üdülőhelye, a Francia Riviera leglátogatottabb szakasza. Bármennyire is hihetetlen, Cannes-ban az úszómedencés apartman-házak között olyan is van, ahol a 2-3, illetve a 3-4 személyes, egy légterű stúdiókban a 3. vagy a 4. vendég elhelyezése ingyenes! Itt a légkondicionált szobákhoz mikrohullámú sütővel, mosogatógéppel felszerelt konyha tartozik. (http://www.intersi.hu/)

robinson.thumbnail Az előfoglalási kedvezményeket a Robinson Toursnál általában április 30-ig, de némely esetben még május 31-ig is élvezhetjük. Mértékük változó. Az alapárak viszont Bulgáriában még olcsóbbak, mint tavaly. A magyar utazók által ismét nagyon kedvelt, finom homokos tengerpart repülőgéppel, busszal, de még saját autóval is könnyen elérhető. Az összes szálloda teljesen új építésű, az itthon megszokottnál sokkal magasabb színvonalú. Évről évre növekszik az all inclusive szolgáltatást kínálók száma, annak ellenére, hogy az üdülőhelyeken egyre több a megbízható, nem drága és hozzá még változatos programokat is ajánló étterem. Az iroda úgy szervezi az utakat, hogy a Burgaszba induló charter járatokhoz Nyugat – Magyarországról Ferihegyre szállítja az utasokat. Várnába a MALÉV, Debrecenből pedig a Bulgaria Air indít járatokat. Bár az iroda fő működési területe Bulgária, Oroszországba, Montenegróba, Albániába, Egyiptomba és Törökországba is szervez utakat. (http://www.robinsontours.hu/)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.