2024.július.18. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Forradalmi újdonság a napvédelemben

4 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/37965"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image5_17.thumbnail.jpg" border="0" width="39" height="100" /></a></span> <p>A NIVEA brilliáns ötlettel állt elő: bemutatjuk a napvédő terméket, amely a napimádók álmát valóra váltva segíti a bőr természetes képességét az egyenletes, hosszantartó barnaság elérésében, mialatt aktiválja annak természetes védelmi mechanizmusát. Az új naptej neve: NIVEA SUN Protect & Bronze. Nem egy önbarnító termékről van szó, hanem egy innovatív új napvédő eljárásról.</p><p>

  image5 17.thumbnail

A NIVEA brilliáns ötlettel állt elő: bemutatjuk a napvédő terméket, amely a napimádók álmát valóra váltva segíti a bőr természetes képességét az egyenletes, hosszantartó barnaság elérésében, mialatt aktiválja annak természetes védelmi mechanizmusát. Az új naptej neve: NIVEA SUN Protect & Bronze. Nem egy önbarnító termékről van szó, hanem egy innovatív új napvédő eljárásról.

  image5 17.thumbnail

A NIVEA brilliáns ötlettel állt elő: bemutatjuk a napvédő terméket, amely a napimádók álmát valóra váltva segíti a bőr természetes képességét az egyenletes, hosszantartó barnaság elérésében, mialatt aktiválja annak természetes védelmi mechanizmusát. Az új naptej neve: NIVEA SUN Protect & Bronze. Nem egy önbarnító termékről van szó, hanem egy innovatív új napvédő eljárásról.

 

Hogyan működik az új Protect & Bronze Naptej? Az innovatív formula fejlesztésekor a NIVEA kutatócsapata a természetből merített ihletet. Arra az egyszerű kérdésre keresték a választ, hogy mitől barnul a bőr, amikor UV sugárzásnak van kitéve. A nap sugarai a bőr alsó rétegeiben stimulálják a sejteket, ami révén egy melanin nevű anyag termelődik. Ez a festékanyag adja a bőr színét és ahogy a bőr bebarnul, óvja a sejteket a külső károsodástól. A NIVEA ezt a természetes folyamatot tartotta szem előtt új napvédő termékének kifejlesztésekor. Az új formula fő összetevője a glicirrizin sav, amelyet az édesgyökérből nyernek ki. Ez az összetevő képes fokozni a nap hatását a bőr természetes melanin termelő képességének stimulálásával, így természetes barnaságot érhetünk el megbízható UVA/UVB védelem mellett.

A NIVEA bőrápolási kutatóinak fent említett felfedezése áttörést jelent a napvédő kozmetikumok piacán. Soha ezelőtt nem létezett olyan napvédő krém, amely a bőr természetes barnulási folyamatát fokozná, mialatt növeli annak belső védelmi mechanizmusát. Az új formula hatékonyságát és kompatibilitását a NIVEA szakértői szigorú teszt alá vetették mind laboratóriumi, mind pedig élő környezetben olyan önkéntesek bevonásával, akik imádják a napsütést és szeretik a vonzó természetes barnaságot. A teszt eredménye szerint a Protect & Bronze naptej formulája jelentősen fokozza a bőr természetes védelmi folyamatát és hatékonyabb UV védelmet biztosít.

A Protect & Bronze naptej használatával élvezheti a napsugarakat: miközben egyenletesen barnul, nem kell aggódnia a napégés vagy a korai bőröregedés miatt. Ez főként a kiegyensúlyozott összetételű fényszűrőinek köszönhető, amelyek a termék alkalmazásának első pillanatától fogva azonnali védelmet nyújtanak a káros UVA és UVB sugárzással szemben. A könnyű és szinte azonnal felszívódó Protect&Bronze Naptej 20-as, 30-as és 50-es fényvédő faktorral kapható. Nem hagy zsíros réteget és nem okoz ragadós érzést, sőt a könnyű összetétele miatt a Protect & Bronze még egy frissítő mártózásnak is ellenáll a tengerben.

Döntő különbség van a formula és a hagyományos önbarnító termékek között: az önbarnító termékek a bőr felszínén levő hámsejteket színezik el, míg a Protect & Bronze Naptej bőr mélyebb rétegeiben fejti ki melanintermelést ösztönző hatását, így a természetes barnulást segíti. Ami szintén említést érdemel, hogy a NIVEA SUN Protect & Bronze révén a barnaság a nyaralást követően sem fog eltűnni rövid időn belül, mert a bőr mélyebb rétegeiből kiindulva éri el hosszantartó természetes hatását.

NIVEA SUN Protect & Bronze Naptejek                                                 200ml

Protect&Bronze FF20  Ajánlott fogy.ár: 4.039,- Ft

Protect&Bronze FF30  Ajánlott fogy.ár: 4.399,- Ft

Protect&Bronze FF50  Ajánlott fogy.ár: 4.879,- Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.