2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

PokerStars heti körkép

3 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/38001"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/poker_0.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="66" /></a></span> <p><strong>Következő állomás a Snowfest. </strong>A berlini állomás letudva, jöhet a Snowfest. A sorozat hatodik évadjának új állomásaként mutatkozik be az esemény, melyet az osztrák Alpokban rendeznek meg, hogy a játék egy újfajta élményét kínálják a hó és a póker szerelmeseinek. </p><p> 

 poker 0.thumbnail

Következő állomás a Snowfest. A berlini állomás letudva, jöhet a Snowfest. A sorozat hatodik évadjának új állomásaként mutatkozik be az esemény, melyet az osztrák Alpokban rendeznek meg, hogy a játék egy újfajta élményét kínálják a hó és a póker szerelmeseinek.

 

 poker 0.thumbnail

Következő állomás a Snowfest. A berlini állomás letudva, jöhet a Snowfest. A sorozat hatodik évadjának új állomásaként mutatkozik be az esemény, melyet az osztrák Alpokban rendeznek meg, hogy a játék egy újfajta élményét kínálják a hó és a póker szerelmeseinek.

 

Azon játékosoknak, akik a Pokerstars oldalán nyerik meg a beülőjüket, nem csak a nevezési, és az utazási költségeit állják, hanem síbérletet is biztosítanak számukra a közeli pályákra (természetesen, ha baleset történne, egészségügyi személyzet is készen áll). A játék március 21-én kezdődik, és az utolsó asztalos versenyek 26-án pénteken kerülnek sorra. A sorozat következő állomásairól a PokerStars blogon tájékozódhatnak az érdeklődők.

A PokerStars Pro csapat tagjai a legjobbak között. A PokerStars Pro csapat tagjai közül Dennis Philips volt a legjobb a Las Vegasban évente megrendezésre kerülő Heads Up bajnokságon. Philips, aki 2008-ban a WSOP főeseményén harmadik helyet ért el, és több mint 4,5 millió dollárt nyert, a verseny során kiejtette Kara Scottot, Chris Fergusont, Eli Elezrat és Doyle Brunsont, mielőtt a kikapott volna Annie Duketól (aki később megnyerte a viadalt), és végül 125.000 dollárnyi nyereménnyel távozott. A PokerStars Pro csapatából összesen 14-en vettek részt az eseményen, közülük a korábbi világbajnok Peter Eastgate, és Jason Mercier is szép eredményt ért el (mindketten a negyeddöntőig jutottak, és 75.000 dollárt nyertek). Barry Greenstein és Chris Moneymaker szintén pénznyereménnyel távozott.

LAPT Chile: törölve. Az országot sújtó erőteljes földrengés miatt a PokerStars úgy döntött, hogy elmarad az eredetileg március 19. és 23. közöttre tervezett LAPT Chile, melyet Vina del Mar-ban rendeztek volna meg. A döntés oka a 8,8-as erősségű földrengés volt, amely a verseny színhelyétől 280 kilométerre délre okozta a legnagyobb pusztítást. Az ország lakosai azóta is a helyreállításon fáradoznak. Azok a játékosok, akik már jelentkeztek, és befizették a nevezési összeget teljes mértékben kárpótolva lesznek, még a járulékos költségeket illetően is. Amennyiben a nevezőknek bármilyen problémája lenne a visszatérítéssel kapcsolatban, a lapt@pokerstars.com címre írhatnak levelet. Az állomás törlésének okai és a pontos részletek megtalálhatók a PokerStars blogon. Az LAPT következő állomása az argentínai záróesemény, de ennek pontos időpontja még nem tisztázott.

http://www.pokerstars.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.