2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Huawei Symantec termékek a Sysman Informatikai Zrt. kínálatában

4 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/38061"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/logo_13.thumbnail.gif" border="0" width="100" height="38" /></a></span> <p>A Huawei Symantec cég  megoldásaival bővíti termékválasztékát a független magyar informatikai vállalat, a Sysman Informatikai Zrt.   A távközlési infrastruktúra-fejlesztéssel foglalkozó Huawei,  ill.  az adatvédelmi és tárolási rendszereiről ismert Symantec  közös vállalkozást hozott létre  a virtualizáció, a cloud-computing,  valamint az adatvédelem- és tárolás területén.  A Sysman 2010. március 18-án  partnerrendezvényt szervezett,  ahol a Huawei Symantec ügyféligényekre optimalizált megoldásait mutatták be.</p><p>

 logo 13.thumbnail

A Huawei Symantec cég  megoldásaival bővíti termékválasztékát a független magyar informatikai vállalat, a Sysman Informatikai Zrt.   A távközlési infrastruktúra-fejlesztéssel foglalkozó Huawei,  ill.  az adatvédelmi és tárolási rendszereiről ismert Symantec  közös vállalkozást hozott létre  a virtualizáció, a cloud-computing,  valamint az adatvédelem- és tárolás területén.  A Sysman 2010. március 18-án  partnerrendezvényt szervezett,  ahol a Huawei Symantec ügyféligényekre optimalizált megoldásait mutatták be.

 logo 13.thumbnail

A Huawei Symantec cég  megoldásaival bővíti termékválasztékát a független magyar informatikai vállalat, a Sysman Informatikai Zrt.   A távközlési infrastruktúra-fejlesztéssel foglalkozó Huawei,  ill.  az adatvédelmi és tárolási rendszereiről ismert Symantec  közös vállalkozást hozott létre  a virtualizáció, a cloud-computing,  valamint az adatvédelem- és tárolás területén.  A Sysman 2010. március 18-án  partnerrendezvényt szervezett,  ahol a Huawei Symantec ügyféligényekre optimalizált megoldásait mutatták be.

Mi indokolta a termékbővítést?

Egyre nagyobb igény mutatkozik olyan nagy teljesítményű rendszerekre és hálózatokra, melyek egyszerre biztosítják a rendelkezésre állást és az adatok integritását.  Nemzetközi statisztikák szerint, az átlagos cégen belüli adatmennyiség 18 havonta megduplázódik, így az adatok, készülékek és hálózatok számának növekedésével együtt nő a terhelés, ami maga után vonja a tároló- és védelmi rendszerek iránti igények növekedését is.

Az adatmennyiség hatványozott növekedéséből adódóan, a vállalatoknak egyre nagyobb tárhelyre és hatékonyabb megoldásokra van szükségük, méretüktől függetlenül.  A kiterjedt rendszerek fokozott veszélynek vannak kitéve, s körükben a több csatornán érkező, gyorsabban terjedő támadások nagyobb kárt is okozhatnak. A hálózatoknak emiatt kifogástalan védelemmel kell rendelkezniük.

A szóbanforgó Huawei Symantec termékek:

-Kis- és középvállalatokra szabott harmadik generációs adattároló az  Oceanspace S2600  sorozat.

Új fejlesztésű berendezések,  felhasználó-barát és energiatakarékos kezelési felülettel.  Egyszerre biztosítanak gazdaságos tárolási rendszert és felelnek meg az adatvédelmi kívánalmaknak.

http://www.huaweisymantec.com/en/Product___Solution/Products/Storage/SAN/Oceanspace/S2600/

-A gyors adatnövekedésből eredő problémák megoldására:   Oceanspace N8000  egyesített tárolási rendszer.  Konszolidált tárolást biztosít.  Egyesített tárolási rendszere a file alapú szervereket NAS alkalmazással, a blokk alapú tárolást pedig Fabric Channel/iSCSI NAS megoldással konszolidálja.  

Az Oceanspace N8000 nagy teljesítményű, könnyen bővíthető és menedzselhető, bármilyen méretű vállalatra

optimalizálható rendszer, amely a legkülönbözőbb szektorokban alkalmazható;  kormányzatban, vállalatoknál, oktatási intézményeknél és a médiában.

http://www.huaweisymantec.com/en/Product___Solution/Products/Storage/NAS/NAS_Series/N8000/

-Kis- és középvállalatok számára jelent optimalizált virtuális háttértárt az  Oceanspace VTL3500.

 A berendezésben a nagy teljesítményű virtualizáció találkozik az alkalmazott formatervezéssel.

Gyors backup és hatékony De-dupe funkcióval  könnyen kezelhető és jól karbantartható.

A VTL3500 párhuzamosan futó alkalmazásokkal együtt is implementálható;  tartalmaz skálázott tárolót, károsodás- visszaállítót,  felosztott háttértárat és PTL menedzsmentet is. 

Az kkv-k számára a legmegfelelőbb ár-érték arányú megoldásként ajánlja gyártója. http://www.huaweisymantec.com/en/Product___Solution/Products/Storage/VTL/Oceanspace/VTL3000/

Mit kell tudnunk az üzletben szereplő cégekről?

A Sysman Informatikai Zrt.  2002-ben alakult, belföldi magánszemélyek kezdeményezésére, zártkörű részvénytársaságként.  Független informatikai vállalatként, nagy bonyolultságú informatikai rendszerek infrastruktúrájával foglalkozik, partnerek bevonásával az informatikai üzemeltetés területén felmerülő problémákra nyújt javaslatokat és megoldásokat.  A  cég  minden informatikai folyamatára és tevékenységére rendelkezik ISO 9001-es  minőségirányítási, valamint  ISO 14001 környezetirányítási minősítéssel. 

A Sysman Informatikai Zrt. a Huawei Symantec  nemzetközileg elfogadott megoldásait szerepelteti termék-választékában, teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek az IT infrastruktúra és adattárolás területén.

Hermesz Miklós, a Sysman Informatikai Zrt. vezérigazgatója szerint; független informatikai vállalatként a lehető legszélesebb termékválasztékkal szeretnének optimális megoldást nyújtani ügyfeleiknek. A Symantec-kel régóta jól működő és eredményes a kapcsolatuk, az új termékek fontos piaci igényre adnak választ a hálózati biztonság és adattárolás területén.

A Huawei Symantec Technologies Co. Ltd. (Huawei Symantec) hálózati biztonsággal és adattárolással foglalkozó vállalat,  az említett területeken kíván optimális megoldásokat biztosítani.

A cég jelenleg több mint 3.800 alkalmazottat foglalkoztat,   55%-uk  K+F-fel foglalkozik.  Több mint 500 szabadalom fűződik a cég nevéhez,  több nemzeti és nemzetközi iparági csoportosulásban is vezető szerepet tölt be.

http://www.sysman.hu/

http://www.huaweisymantec.com/

Harmat Lajos

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.