2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Xerox a dokumentumkezelési piac vezető szolgáltatója

2 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/38185"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/xerox_2.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="71" /></a></span> <p align="left">Az outsourcing piac elemzésével foglalkozó NelsonHall cég által készített, a <a href="http://www.consulting.xerox.com/document-management/enus.html">dokumentumkezelési</a> piac előrejelzéséről szóló tanulmány szerint a <a href="http://www.xerox.com/">Xerox</a> a vezető dokumentumkezelő vállalat.</p><p align="left">

 

Az outsourcing piac elemzésével foglalkozó NelsonHall cég által készített, a dokumentumkezelési piac előrejelzéséről szóló tanulmány szerint a Xerox a vezető dokumentumkezelő vállalat.

 

Az outsourcing piac elemzésével foglalkozó NelsonHall cég által készített, a dokumentumkezelési piac előrejelzéséről szóló tanulmány szerint a Xerox a vezető dokumentumkezelő vállalat.

"A nemzetközi dokumentumkezelési piac értéke az előrejelzések szerint több mint 45 milliárd dollárra növekszik 2013-ra. A Xerox jelentős szakmai tapasztalata óriási lehetőséget jelent a társaság számára ezen a folyamatosan növekvő területen, ahol bevételei alapján máris az élen áll" – mondta Rachael Stormonth, a NelsonHall elnökhelyettese.

A vállalat nemcsak a teljes piac tekintetében, hanem az összes jelentős régióban is vezető szerepet tölt be, így Európában, Észak-Amerikában, a Közel-Keleten, Afrikában, Latin-Amerikában, valamint Ázsia csendes-óceáni térségében.

Az üzletifolyamat-szolgáltatásokra specializálódott NelsonHall nemzetközi és regionális szinten követi nyomon az üzletifolyamat-tevékenységeket. Az elemző cég dokumentumkezelésről szóló felmérése a menedzselt nyomtatási, a beérkező dokumentumokkal kapcsolatos, valamint a kifelé irányuló tranzakciókhoz és nyomtatáskezeléshez kapcsolódó szolgáltatásokat vizsgálja.

A világ vezető üzletifolyamat- és dokumentumkezelő társaságaként a Xerox menedzselt dokumentumkezelési szolgáltatásaival segít a vállalatoknak nyomtatási környezetük optimalizálásában, továbbá kommunikációs és üzleti folyamataik összehangolásában a bevételek növelése, a költségek csökkentése és a hatékonyabb működés érdekében.

„Jól kidolgozott dokumentumkezelési stratégiánk támogatja a vállalatok legfontosabb üzleti kihívásainak leküzdését a költségek csökkentésétől egészen az ügyfelek megtartásáig. A NelsonHall elismerése is igazolja a Xerox szemléletmódját, miszerint a technológia és a munkafolyamatok átalakítása hosszú távú növekedéshez vezet " – mondta Stephen Cronin, a Xerox Szolgáltatások üzletágának elnöke.

A Gartner 2009-es felmérése a Xerox nemzetközi dokumentumkezelési szolgáltatását a Magic Quadrant vezető szegmensébe sorolta, míg a Quocirca vezető nemzetközi kutató-elemző cég dokumentumkezelési szolgáltatásokról szóló 2009-es európai beszámolója a piacvezetők között említi a társaságot. A Black Book of Outsourcing szakmai kézikönyv a Xeroxot az első számú dokumentumkezelési folyamatokat kínáló szolgáltatóként nevezte meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.