2024.július.26. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Vasárnaptól nyári menetrend a Malévnél

2 perc olvasás
<p align="justify"><span class="inline inline-left"><a href="/node/38402"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/malev_2.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="52" /></a></span>A nyári idõszámítás életbe lépésével egyidõben, március 28-án hajnalban, a Malév is módosította menetrendjét: vasárnaptól már új célállomásokra is repülnek a légitársaság gépei. </p><p align="justify"> 

malev 2.thumbnailA nyári idõszámítás életbe lépésével egyidõben, március 28-án hajnalban, a Malév is módosította menetrendjét: vasárnaptól már új célállomásokra is repülnek a légitársaság gépei.

 

malev 2.thumbnailA nyári idõszámítás életbe lépésével egyidõben, március 28-án hajnalban, a Malév is módosította menetrendjét: vasárnaptól már új célállomásokra is repülnek a légitársaság gépei.

 

A Malév a nyári menetrendben 35 ország 50 célállomására repül. Akik tavaly nyáron már utaztak a magyar légitársasággal Olaszországba, Spanyolországba, Ciprusra, Horvátországba, Görögországba vagy Jordániába, idén is megtehetik. A szezonális célállomások visszakerülnek a Malév menetrendjébe, így Malaga mellett ismételten repülhetnek a tengerpartra vágyók Splitbe is. Malagába júniustól szombatonként közlekedik a Malév menetrendszerinti járata, Splitbe május közepétõl heti négy, júniustól október elejéig pedig heti 5 alkalommal. Szentpétervár ismét elérhetõ lesz a menetrendben, és míg 2009-ben hetente kétszer, a 2010-es téli menetrendben heti négyszer közlekednek a Malév gépei Budapest és az orosz nagyváros között. 

Dublinba napi rendszerességgel indít járatokat a légitársaság. A légitársaság több vonalán a téli menetrendhez képest gyakrabban repül. Jordánia fõvárosába, Ammanba áprilistól heti 3 alkalommal repülnek a légitársaság gépei, míg Madridba is növeli járatszámát a légitársaság.

A Malév a nyári forgalmat flottájának jobb kihasználásával biztosítja. Ennek vázát a Malév Boeing 737 New Generation gépparkja és a Bombardier Q400-asok adják.   

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.