2024.augusztus.13. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Nagysebességű multifunkciós nyomdaközpont kisvállalkozásoknak

5 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/47535"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/BX925FWD.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="66" /></a></span> <p>Az Epson bemutatta az Epson Stylus Office BX925FWD készülékét, amivel alacsony költségen, professzionális nyomtatási tulajdonságokat nyújt a mikro-vállalkozások számára. A nagy teljesítményű, hálózatra csatlakoztatható 4-az-1-ben duplex nyomtató kimondottan a kisvállalkozások igényeire lett kifejlesztve.</p><p>

 bx925fwd.thumbnail

Az Epson bemutatta az Epson Stylus Office BX925FWD készülékét, amivel alacsony költségen, professzionális nyomtatási tulajdonságokat nyújt a mikro-vállalkozások számára. A nagy teljesítményű, hálózatra csatlakoztatható 4-az-1-ben duplex nyomtató kimondottan a kisvállalkozások igényeire lett kifejlesztve.

 bx925fwd.thumbnail

Az Epson bemutatta az Epson Stylus Office BX925FWD készülékét, amivel alacsony költségen, professzionális nyomtatási tulajdonságokat nyújt a mikro-vállalkozások számára. A nagy teljesítményű, hálózatra csatlakoztatható 4-az-1-ben duplex nyomtató kimondottan a kisvállalkozások igényeire lett kifejlesztve.

 

A BX925FWD egy szupergyors, alacsony működési költségű készülék, ami lézernyomtatókhoz hasonló nyomtatási minőséget biztosít a tintasugaras nyomtatókra jellemző alacsony áron, valamint magas minőségű kétoldalas (duplex) szkennelési, másolási és fax funkciókkal bír. A készülék nyomtatási sebessége 15 lap/perc fekete/fehér, és 9,2 lap/perc[1] színes dokumentum nyomtatásakor, valamint 38 lap/perc vázlatnyomtatás módban[2], ami nagymértékben növeli a hatékonyságot. A nyomtató Epson DURABrite Ultra Ink tintapatronnal kapható, ami tiszta szövegnyomtatást és élénk színeket biztosít a professzionális nyomatokhoz. A készülék továbbá számos gazdasági és környezetvédelmi előnyt nyújt a készüléket használó cégek számára. A színes nyomtatás költsége akár 50%-kal alacsonyabb, mint a hasonló képességű, más lézernyomtatók esetében[3], hiszen a külön cserélhető patronok használatával csak a kiürült patronokat szükséges cserélni. A patronméret megválasztásával (pl. Epson XL Stag tintapatron a magas minőségű, alacsonyköltségű nyomtatáshoz) további költségek takaríthatók meg.

Továbbá, az automatikus kétoldali nyomtatással az irodában használt papírmennyiség akár 50 százalékkal is csökkenthető. A BX925FWD ENERGY STAR® minősítéssel is rendelkezik, ami garantálja a kiváló energiahatékonyságot és tovább csökkenti a nyomtatás járulékos költségeit, valamint növeli a környezeti hatékonyságot.

Az Ethernet hálózati és Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően a BX925FWD készülékhez egyszerre több számítógép is kapcsolódhat. A biztonságról a WPA2 kódolás (Wi-Fi) gondoskodik, így az minden tekintetben ideális választás a kisebb cégek számára. A készülék továbbá támogatja az iPhone®, iPod Touch® és iPadTM készülékekről[4] történő nyomtatást is, ami szintén a rugalmas használhatóságot erősíti.

A nagyméretű, beépített érintőképernyő könnyű és átlátható használhatóságot biztosít, hiszen az aktuális folyamatok jól láthatóan jelennek meg a készülék kijelzőjén, valamint az egyes menüpontok is könnyen hozzáférhetők. A BX925FWD, két elülsőoldali papírtálcájának köszönhetően szintén jelentősen csökkenti a papírutántöltésre fordítandó időt. A tálcák közül az egyik kimondottan különleges papírfajtákhoz lett kialakítva (pl. fényes és fotó papír), ezzel is még rugalmasabb használatot biztosítva.

Fábián Miklós, az Epson magyarországi fióktelepének vezetője az új készülék kapcsán a következőket mondta: „A BX925FWD egy teljes irodát képes kiszolgálni hálózati kapcsolaton keresztül, hatékonyságáról pedig az akár 500 lapos A4-es papírtálca gondoskodik. A 19,8 cm-es, intelligens navigációval ellátott érintőképernyő, valamint a beépített 8,9 cm-es érintőképernyő mind-mind olyan tulajdonságok, amik tökéletessé teszik ezt a multifunkciós készüléket a kisvállalkozások számára."

Az Epson Stylus Office BX925FWD 2011. március elsejétől lesz kapható 99 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Főbb tulajdonságok

  • Gyors nyomtatási sebesség, üzleti minőségben akár 15 lap/perc fekete/fehér és 9,2 lap/perc színes dokumentum nyomtatásakor1 vagy 38 lap/perc vázlatos módban2
  • Szuper gyors kétoldalas nyomtatás – 7,9 lap/perc fekete/fehér, 5,7 lap/perc színes dokumentum nyomtatásakor 1
  • Csökkentse a papírhasználatot akár 50%-kal az automatikus kétoldalas (duplex) nyomtatási, kétoldalas szkennelési, kétoldalas másolási vagy fax funkcióval
  • Kétoldalas automatikus dokumentumadagoló
  • Elülsőoldali tálca, kétoldalas nyomtatáshoz, ami akár 500 ív A4 lap tárolására is képes
  • Hálózati és Wi-Fi kapcsolat
  • Az Epson nyomtatóval a színes nyomtatás sokkal gazdaságosabb – akár 50 százalékkal kevesebb költséggel, mint más konkurens lézernyomtatóknál3
  • 19,8cm okos-navigációs érintőképernyő beépített érintőképernyővel
  • Diszkrét formakivitel és kompakt dizájn
  • Epson DURABrite Ultra Ink tintapatronok a professzionális dokumentum nyomtatáshoz
  • Presto! PageManager 9
  • Külön is cserélhető tintapatronok, akár XL méretben is
  • Gyors száradási idő, vízálló, kenődés és kopásmentes nyomtatás


[1] az ISO/IEC 24734 mérések alapján sima nyomtatánál. További részletekért: http://www.epson-europe.com/

[2] További részletekért: http://www.epson-europe.com/

[3] Összehasonlítva a 299 euró alatti, EMEA régióban kapható lézernyomtatókkal, a gyártók által szolgáltatott hivatalos mérési adatok alapján (2010. január). Az Epson hivatalos nyomatási költségre vonatkozó mérései, a legnagyobb kapacitású tintapatron használatával az ISO szabvány szerint.

[4] használatához vezetéknélküli kapcsolat és az Epson printing alkalmazás megléte szükséges. További információért:  www.epson-europe.com

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.