2024.július.28. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Turner Broadcasting System bemutatta 2011-es magyarországi terveit

3 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/47704"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/image0012997.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="33" /></a></span>A Turner Broadcasting System Budapesten tartott üzleti találkozóján bemutatta 2011-es programújdonságait és terveit. Új műsorok, filmbemutatók és izgalmas rendezvények sora - csak néhány a Turner Broadcasting System(TBS) Cartoon Network, Boomerang és TCM csatornákat érintő új bejelentései közül. </p><p>

image0012997.thumbnailA Turner Broadcasting System Budapesten tartott üzleti találkozóján bemutatta 2011-es programújdonságait és terveit. Új műsorok, filmbemutatók és izgalmas rendezvények sora – csak néhány a Turner Broadcasting System(TBS) Cartoon Network, Boomerang és TCM csatornákat érintő új bejelentései közül.

image0012997.thumbnailA Turner Broadcasting System Budapesten tartott üzleti találkozóján bemutatta 2011-es programújdonságait és terveit. Új műsorok, filmbemutatók és izgalmas rendezvények sora – csak néhány a Turner Broadcasting System(TBS) Cartoon Network, Boomerang és TCM csatornákat érintő új bejelentései közül.

A Cartoon Network Originals ezév végén Magyarországon is bemutatja „The Rise of VilEon" című élő színpadi produkcióját. A Ben 10 kalandjait és legnépszerűbb hőseit felvonultató előadás különleges eseménynek ígérkezik a sorozat hazai rajongói számára.

A csatorna másik izgalmas újdonsága, a Toonix nevű online alkalmazás a második félévben érkezik. Az alkalmazás lehetővé teszi a Cartoon Network weboldal látogatói számára Európa-szerte, hogy különböző avatarok formájában legyenek jelen a Cartoon Network virtuális világában.  A Cartoon Network százszázalékos tulajdonában álló Toonix ötlete Latin-Amerikában született 2008-ban, sikerét bizonyítja, hogy azóta világszerte mintegy 8 millió avatart készítettek a felhasználók.

A Cartoon Network idei programújdonságainak sora a februárban bemutatott Generátor Rex-szel indult. A vadonatúj sorozat főszereplője, a vakmerő tinédzser, Rex a Cartoon Network hőseinek arcképcsarnokát gazdagítja. Bemutatókban márciusban sem lesz hiány: a Cartoon Network-rajongók legnagyobb örömére megérkezik hazánkba a Ben 10: Ultimate Alien és a Bakugan: a Gundalia-i megszállók, a két sikersorozat új évadja. A májusban várható Kalandra fel! című Cartoon Network-produkció két nem mindennapi jóbarát, egy Finn nevű kisfiú és mágikus kutyája, Jake rejtélyes kalandjait mutatja be. A premierek sora a Star Wars: A klónok háborúja hamadik évadjával (április), a The Amazing World of Gumball (magyar cím hamarosan) című új, Európában készült Cartoon Network produkcióval (szeptember), A Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában című sorozattal (szeptember), The Regular Show-val (magyar cím hamarosan) folytatódik (november), majd decemberben a Cartoon Network első számítógépes technológiával készült animációját, a  Firebreather-t (magyar cím hamarosan) ismerheti meg a hazai közönség.

A Boomerang csatorna főszereplője idén a jól ismert narancssárga, lusta macska, Garfield lesz; legújabb kalandait márciusban láthatjuk. A fekete humor kedvelői januártól az Addams család kalandjain borzonghatnak. Végül de nem utolsó sorban, a Boomerang egy olyan eseménnyel készül amelyet egyetlen házi kedvenc és tulajdonosa sem hagyhat ki: a Boomerang Pet Personality Award elnevezésű kisállat-verseny, tavalyi angliai sikerét követően most Magyarországra érkezik. Áprilistól a gazdik a legkülönfélébb kategóriákban nevezhetik a versenyre kedvenceiket.

A TCM csatorna 2011-ben jelentősen kibővíti filmadatbázisát, és a filmkedvelő közönségnek olyan tematikus összállításokkal kedveskedik, mint a januárban sugárzott Amerikai újhullám (pl. Klute, Az elnök emberei, 2011: Űrodüsszeia), illetve a Hollywood-i nagyágyúk. Februárban a TCM-en is minden a filmes díjátadókról szól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.