2024.július.18. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Növekvő eredményesség az Avivánál

2 perc olvasás
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/47978"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image3_163.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="69" /></a></span>Sikeres évet zárt az Aviva csoport 2010-ben. A hektikus gazdasági környezet ellenére 26%-kal nőtt a csoport üzemi eredménye, miközben a díjbevétel 4%-os növekedés mutatott.

 

image3 163.thumbnailSikeres évet zárt az Aviva csoport 2010-ben. A hektikus gazdasági környezet ellenére 26%-kal nőtt a csoport üzemi eredménye, miközben a díjbevétel 4%-os növekedés mutatott.

 

image3 163.thumbnailSikeres évet zárt az Aviva csoport 2010-ben. A hektikus gazdasági környezet ellenére 26%-kal nőtt a csoport üzemi eredménye, miközben a díjbevétel 4%-os növekedés mutatott.

„Az Aviva csoport lépésről lépésre haladt 2010-ben. A nehéz gazdasági környezetből eredő kedvezőtlen hatásokat az üzleti modellünk optimalizálásával és a nyereséges tevékenységek erősítésével tudtuk ellensúlyozni. Az adózás előtti eredményünk 35%-kal nőtt az elmúlt évben, amely alkalmas a következő időszak növekedésének megalapozására." – hangsúlyozta Andrew Moss, az Aviva csoport vezérigazgatója.

Az Aviva jelentős növekedési potenciált lát az európai piacon: felmérése szerint az életbiztosítási és nyugdíj célú megtakarítások 1700 milliárd dolláros növekedésére lehet számítani 2009-2014 között. Az Aviva elkötelezettségét az európai piac iránt jelzi az elmúlt évben elvégzett nagyszabású, egész Európára kiterjedő kutatás, amely a nyugdíjhiány számszerűsítésére vállalkozott. A tanulmány szerint Európa polgárainak további 2400 milliárd euró éves megtakarításra lesz szükségük ahhoz, hogy pótolják azt a hiányt, ami a valós és elvárt nyugdíjas kori jövedelmeik között fog kialakulni azoknál, akik 2011 és 2051 között érik el a nyugdíjkorhatárt.

„Az életbiztosítási termékek iránti fokozódó érdeklődésnek a hosszú távú megtakarítási igényeknek megfelelő termékkínálatunknak, valamint felkészült értékesítési hálózatunknak és stabil partneri kapcsolatainknak köszönhetően az új eladások tekintetében az eredeti terveknek megfelelően alakult az Aviva Életbiztosító számára Magyarországon is a 2010-es év." – hangsúlyozta Bartók János az Aviva elnök-vezérigazgatója. Hozzátette: „Az idén az életbiztosítási piac további erősödésére lehet számítani, hiszen az elmúlt év változásai ráirányították a lakosság figyelmét a hosszú távú öngondoskodás szükségességére."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.