2024.augusztus.13. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Budai Egészségközpont megnyitotta harmadik magánrendelőjét a fővárosban

3 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/48138"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_345.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="75" /></a></span> <p>Az egyre növekvő ügyféligények kiszolgálása érdekében, a Budai Egészségközpont, Magyarország egyik vezető magánegészségügyi intézménye március 1-jén megnyitotta harmadik magánrendelőjét a fővárosban. </p><p> 

 image1 345.thumbnail

Az egyre növekvő ügyféligények kiszolgálása érdekében, a Budai Egészségközpont, Magyarország egyik vezető magánegészségügyi intézménye március 1-jén megnyitotta harmadik magánrendelőjét a fővárosban.

 

 image1 345.thumbnail

Az egyre növekvő ügyféligények kiszolgálása érdekében, a Budai Egészségközpont, Magyarország egyik vezető magánegészségügyi intézménye március 1-jén megnyitotta harmadik magánrendelőjét a fővárosban.

 

A magas szakmai színvonalú, személyre szabott egészségügyi szolgáltatásokat mostantól a Graphisoft Parkban is igénybe vehetik a szerződött vállalati partnerek munkatársai. Az Egészségközpont kezdetekben foglalkozás-egészségügyi, belgyógyászati, szemészeti, valamint labor ellátásokkal várja ügyfeleit az új, 50 négyzetméteres rendelőben.

Az óbudai magánrendelőben tágas vizsgáló, vérvételi helyiség és váróterem biztosítja a páciensek kényelmét. A rendelő szakellátására az intézmény központi telefonszámán lehet előzetesen időpontot egyeztetni. A szolgáltatások köre a későbbiek folyamán bővülni fog, így a páciensek hamarosan az ellátások szélesebb kínálatából választhatnak. Tanácsadással, háziorvosi szolgálattal, oltásokkal és kampányjellegű – például ortopédiai, bőrgyógyászati vagy allergológiai – szakszűrésekkel kapcsolatban is felkereshetik a jövőben az új kirendeltséget. A Budai Egészségközpont természetesen a Nagy Jenő és Királyhágó utcai magánrendelőkben továbbra is megbízható, minőségi szolgáltatási szemlélettel várja ügyfeleit.

„Az új helyszín kiválasztásában kiemelt szerepet játszott, hogy a Graphisoft Park számos magas színvonalú szolgáltatást igénylő vállalatnak ad helyet. Bízunk benne, hogy a könnyen elérhető és minőségi orvosi ellátás növelni fogja az irodaparkban és annak közelében dolgozó munkatársak egészségét, kényelmét, valamint hozzájárul munkakörülményeik további javulásához" – mondta Kiss András, a Budai Egészségközpont marketing és értékesítési igazgatója.

A több mint 10 éves Budai Egészségközpont, Budapest egyik vezető magánegészségügyi szolgáltatója, jelenleg több mint 230 hazai és multinacionális szerződött vállalati partner, és mintegy 80.000 magán páciens számára kínálja az egészségügyi szolgáltatások széles palettáját. Az intézményben több mint száz elismert szakorvos, mintegy negyvenöt szakterületen várja pácienseit, családias és elegáns környezetben. A Budai Egészségközpont személyre szabott szolgáltatásokkal, orvosai kiemelkedő szaktudásával, a legmodernebb berendezésekkel és a páciensek igényeinek folyamatos mérésével biztosítja a megbízható, magas minőséget partnerei számára. Az Egészségközpont ügyfelei között szerepel többek között a Chinoin/sanofi avnetis, a MOL, a General Motors, az SAP, a TEVA és a Bosch.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.