2024.július.23. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egy hétig kedvezményes jegyek a Lufthansa Italianál

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/48353"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/logo_43.thumbnail.jpg" border="0" width="97" height="100" /></a></span>A "Happy Week" akció keretén belül már 10.900 Ft-tól* foglalhatók jegyek a Lufthansa Italia Milánóba induló járataira 2011. március 14-e és 21-e között.</p><p>

logo 43.thumbnailA "Happy Week" akció keretén belül már 10.900 Ft-tól* foglalhatók jegyek a Lufthansa Italia Milánóba induló járataira 2011. március 14-e és 21-e között.

logo 43.thumbnailA "Happy Week" akció keretén belül már 10.900 Ft-tól* foglalhatók jegyek a Lufthansa Italia Milánóba induló járataira 2011. március 14-e és 21-e között.

A Lufthansa Italia rendkívül kedvezményes akciót hirdet a Budapest és Milánó Malpensa között közlekedő járataira: az akció időtartama alatt 2011. március 14-től 21-ig jegyek már 10.900 Ft-tól foglalhatók a partner utazási irodákban, illetve az interneten, a file://www.lufthansa.com/ weboldalon. A korlátozott számban elérhető jegyekkel 2011. március 21-től 2012. február végéig lehet útra kelni. A Lufthansa Italia ezen az útvonalon Airbus A319-es repülőgépet közlekedtet, amelyen business és turista osztály is található.

A Lufthansa Italia utasai ingyenesen adhatják fel csomagjaikat, a fedélzeten pedig számos olasz kulináris csemege közül választhatnak, illetve az indulás előtt 23 órával online check-in-t is elvégezhetik és kiválaszthatják ülésüket. A Milánótól északra elhelyezkedő Malpensa repülőtérről könnyen megközelíthető a város – a Malpensa Express vonat ugyanis kényelmes gyors és a taxi viteldíj töredékébe kerül. A Malpensa Express ráadásul a Miles & More partnere, így a vonatot választók a jegyvásárláskor újabb pontokat gyűjthetnek, ha felmutatják Miles & More kártyájukat.

A 2009-ben alapított Lufthansa Italia a Lufthansa jól ismert értékeit, a megbízhatóságot és a pontosságot egyedülálló olasz stílussal ötvözi. A Lufthansa Italia közvetlen járatot közlekedtet Milánó Malpensa (MXP) és Barcelona (BCN), Budapest (BUD), Lisszabon (LIS), London Heathrow (LHR), Párizs (CDG), Prága (PRG), Stockholm (ARN) és Varsó (WAW) között, további belföldi járatokat üzemeltet Bari (BRI), Catania (CTA), Nápoly (NAP) és Palermo (PMO) között. A nyári menetrendben Cagliari (CAG), Ibiza (IBZ), Olbia (OLB) és Palma de Mallorca (PMI) is elérhető a Lufthansa Italia járataival.

Jegyek és további információk az alábbi honlapokon elérhetők: http://www.lufthansa/.com és http://www.lufthansaitalia.com/

*egy útra, csak meghatározott járatokon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.