2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Három napon keresztül várja a környezettudatos érdeklődőket a Zöld Tesco stand a Papp László Budapest Sportarénában

2 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/48377"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image10_24.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="27" /></a></span>2011. március 18-20. között kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában a Greenexpo zöld életmód kiállítás és vásár, melyen a Tesco is megjelenik. <p> 

image10 24.thumbnail2011. március 18-20. között kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában a Greenexpo zöld életmód kiállítás és vásár, melyen a Tesco is megjelenik.

 

image10 24.thumbnail2011. március 18-20. között kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában a Greenexpo zöld életmód kiállítás és vásár, melyen a Tesco is megjelenik.

 

Március 18-tól három napon keresztül várja az érdeklődőket a Zöld Tesco stand, ahol a Tesco a természetért elnevezésű program egy-egy fontos elemével ismerkedhet meg a környezettudatos látogató. A több éves múltra visszatekintő program az áruházlánc valamennyi, a környezet védelme érdekében tett erőfeszítéseit és kitűzött céljait foglalja össze. A Zöld Tesco standon bemutatásra kerül a Tesco működésének számos környezetbarát megoldása.

A kiállítási stand kialakítása során valamennyi korosztályra gondolt a Tesco, a legkisebbeket játszósarok, a nagyobbakat Zöld Totó, a játékos kedvű felnőtteket pedig egy ún. TesCO2-kalkulátor várja, melynek kitöltése révén ki-ki szembesülhet saját háztartása károsanyag-kibocsátása – az ún. széndioxid-lábnyoma mértékével.

 

„A Tesco örömmel képviselteti magát ezen a kiállításon, amely a laikus érdeklődők körében népszerűsíti a környezetvédelem ügyét. A megjelenés lehetőséget nyújt számunkra, hogy szélesebb körben is megmutathassuk zöld erőfeszítéseink eredményeit, továbbá valamennyi korosztály figyelmét játékos formában felhívjuk a környezettudatos magatartás fontosságára" – mondta el Iglódi-Csató Judit, a Tesco kommunikációs igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.