2024.július.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Facebook® inside Xperia

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--> <!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/49757"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_361.thumbnail.jpg" border="0" width="38" height="100" /></a></span>A Sony Ericsson 2011 május 5-én  bejelentette, hogy a Sony Ericsson közvetlenül elérhetővé tette a Facebookot a telefon legtöbbet használt felületeiről - képgaléria, zenelejátszó, telefonkönyv és naptár. Ezzel a megoldással a vállalat minden eddiginél egyszerűbbé teszi a felhasználók számára a megosztást és a hozzászólást az Xperia okostelefon-család új tagjaival.</p> <p> 

image1 361.thumbnailA Sony Ericsson 2011 május 5-én  bejelentette, hogy a Sony Ericsson közvetlenül elérhetővé tette a Facebookot a telefon legtöbbet használt felületeiről – képgaléria, zenelejátszó, telefonkönyv és naptár. Ezzel a megoldással a vállalat minden eddiginél egyszerűbbé teszi a felhasználók számára a megosztást és a hozzászólást az Xperia okostelefon-család új tagjaival.

 

image1 361.thumbnailA Sony Ericsson 2011 május 5-én  bejelentette, hogy a Sony Ericsson közvetlenül elérhetővé tette a Facebookot a telefon legtöbbet használt felületeiről – képgaléria, zenelejátszó, telefonkönyv és naptár. Ezzel a megoldással a vállalat minden eddiginél egyszerűbbé teszi a felhasználók számára a megosztást és a hozzászólást az Xperia okostelefon-család új tagjaival.

 

Az Xperia készülékek által kínált, figyelemre méltó új funkciók egyike innovatív közösségi zeneélményt nyújt. Ha a felhasználó rábukkan egy új számra, vagy éppen kedvenc slágerét hallgatja, a médialejátszóban a „Tetszik" gomb megnyomásával automatikusan kiteheti azt saját falára, mindezt a Facebook alkalmazás megnyitása nélkül. Emellett nyomon követheti, hogy barátai milyen zenéket és videókat lájkoltak, ajánlottak avagy kommenteltek olyan szolgáltatásokon keresztül mint például a YouTube.

 

 A Xperia médiakönyvtárba integrált Facebook funkciók segítségével nemcsak a zenék, hanem a fotók is  egyszerűbben megoszthatók, lájkolhatók vagy akár kommentelhetők. A barátok hobbijai és fényképei ott szerepelnek majd a telefonban, nevük és telefonszámuk alatt. A telefon naptára a felhasználó barátainak születésnapjait is megjeleníti, így egyetlen születésnap sem merülhet a feledés homályába.

 image2 248.thumbnail

„A közösségi média használata az okostelefonokon keresztül manapság már a mindennapi élet része. A Sony Ericsson továbbfejlesztette a Facebook integrációját Xperia készülékeibe, hogy felhasználói azonnal egyedi és szórakoztató élményhez juthassanak, melyet kizárólag egy Xperia okostelefonnal élvezhetnek. A Sony Ericsson és a Facebook szoros együttműködése biztosítja az integráció folyamatos fejlesztését, melynek eredménye, hogy a felhasználók okostelefonjaikon keresztül egyszerűbben és szórakoztatóbb módon érhetik el, illetve használhatják aktívan a közösségi média általuk választott csatornáit" – nyilatkozta Stephan Croix, a Sony Ericsson marketingpartnerségekért felelős igazgatója.

 

 „Úgy véljük, hogy a mobiltelefonok ideális környezetet nyújtanak a gazdag közösségi élmények számára. A Sony Ericsson Xperia okostelefonjaiban igazán magával ragadó Facebook-élményt hozott létre, és mi hiszünk abban, hogy a felhasználók szeretni fogják ezt az új, intuitív megoldást" – tette hozzá  Henri Moissinac, a Facebook mobilüzletfejlesztési igazgatója.

 

A Facebook inside Xperia integráció

  • Lehetővé teszi a felhasználó által „lájkolt" sláger azonnali megosztását
  • A közösségi média és zene kapcsolata teljesebbé válik a számok „lájkolása", megosztása és vásárlása által
  • Könnyen megtekinthető, mit hallgatnak és néznek a barátok
  • A Facebook albumokat és fotókat integrálták az Xperia galéria-alkalmazásába
  • Barátok fotói, hobbijai és direkt link a profiljukra egyaránt elérhető az Xperia telefonkönyvében
  • A Facebook eseménynaptára szinkronizál az Xperia naptárával
  • A Facebook értesítői megjelennek a lezárt képernyőn, így a felhasználók soha nem maradnak le egyetlen frissítésről sem

 

Az XperiaTM arc és XperiaTM PLAY készülékek tulajdonosai számára hamarosan elérhetőek az új, integrált funkciók egy szimpla szoftverfrissítéssel. A most bejelentett új XperiaTM mini és XperiaTM mini pro készülékeken pedig már előre telepített Facebook inside Xperia található. Az eredeti mini széria sikerére építve ezek az innovatív okostelefonok rengeteg hasznos funkcióval bírnak, 1GHz-es Qualcomm SnapdragonTM processzorukon pedig a Google AndroidTM operációs rendszerének legújabb – Gingerbread 2.3-as verziója fut.

 

A Facebook inside Xperia valamennyi 2011-es Xperia telefonban elérhető lesz a második negyedév végétől a kiemelt piacokon. Az XperiaTM mini pro és az XperiaTM mini 2011 harmadik negyedévétől kerül a boltokba.

 

http://blogs.sonyericsson.com/products

 

Sony Ericsson Hungary a közösségi oldalakon:

Facebook: http://www.facebook.com/SonyEricssonHungary

Twitter: http://twitter.com/sonyericssonhu

YouTube: http://www.youtube.com/user/SonyEricssonHungary

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.