Díszes köszöntésben részesült a világ egyik legjobb vizének számító Szigetközi Friss Víz
A Festetics-palotában, egy jó hangulatú fotózással ünnepelték a magyar gasztronómia csillagai Magyarország legismertebb palackozott ivóvizének, a Szigetközi Friss Víznek nemzetközi sikerét.
A Festetics-palotában, egy jó hangulatú fotózással ünnepelték a magyar gasztronómia csillagai Magyarország legismertebb palackozott ivóvizének, a Szigetközi Friss Víznek nemzetközi sikerét.
A külföldön Panta Aqua The Water néven ismert ivóvíz az ITQ Superior Taste Award megmérettetésén a legfelsőbb kategóriájú vizek között is kiemelkedőnek bizonyult, ami világszinten is hatalmas elismerés.
A Superior Taste Award az egyetlen olyan díj, amit Michelin-csillagos sztárséfek és sommelier-k döntése alapján ítélnek oda. A több mint 70 tagú bírálóbizottságot nagy gonddal választják ki a világ 36 különböző országában élő, hosszú évek tapasztalatával rendelkező szakemberek közül. Az értékelő bizottság tagjai vakkóstolási teszt alapján, egymástól függetlenül ítélték meg az AQUA Szolgáltató Kft. palackozott vizét a legkiválóbb minőségűnek, és jutalmazták a maximálisan adható, 3 csillaggal.
Az ünnepséggel egybekötött fotózáson részt vett többek között Kovács Antal (háromszoros magyar sommelier bajnok), Varga Norbert (sommelier), Dr. Mészáros Gabriella (nemzetközi borakadémikus), Jókuti András (gasztroblogger, „Világevő"), Jászai Tibor (chef), Wolf András (konyhafőnök) és Ruprecht László (kreatív chef).
„A Szigetközi Friss Víz pont azt a finoman neutrális ízkörnyezetet teremti meg borkóstolás közben a szánkban, ami nélkül igazi borélvezetről nem beszélhetünk. Sima, selymesen puha textúrája
a komoly, ismeretszerző borkóstolásoknál is elengedhetetlen." – nyilatkozta Dr. Mészáros Gabriella.