Coke Klub SiófokZséda, a Kistehén, Pokorny Lia és sokan mások dolgoznak fel Hungária slágereket.

Coke Klub SiófokZséda, a Kistehén, Pokorny Lia és sokan mások dolgoznak fel Hungária slágereket.

 

  A Coke Club június 27-én a Hungáriának szentelt Coke Club – MTV Icon koncertjével nyitja meg harmadik évadát. A magyar zenei ikonok előtt tisztelgő első estén olyan előadók lépnek fel többek között, mint Zséda, a Kaukázus, az Alvin és a mókusok, valamint Pokorny Lia.

Szokatlan együttműködéseket, egyedi megoldásokat, első pillantásra az ikonétól elütő stílusú fellépőket hozott össze a siófoki Coke Club egy este erejéig: június 27-én a Hungária együttes munkássága előtt tisztelegnek a hazai könnyűzene válogatott élcsapatai.

Különleges élménynek ígérkezik az idei első Coke Club – MTV Icon koncert. Fenyő Miklós és csapata páholyból nézheti majd, ahogy tizenkettő plusz egy együttes saját értelmezésben adja elő az örökérvényű házibuli-slágereket.

A fehér homokkal borított „magyar tengerparton" ott lesz a Roy és Ádám Trió, az energiabomba Zorall, a Prison Band, Kowalsky meg a Vega és a lendületes, szabad szájú punkzenében utazó Alvin és a Mókusok.

A Folk Free és a Kistehén nyugodtabb, folkosabb vizekre evez majd, a Gonzo aktuális anglomán stílusban nyomul, a Yellow Spots pedig őrületes koncertjeikről ismert sokkoló színpadi show-val lepheti meg a nagyérdeműt. Zséda mellett egy másik csodaszép hölgy, Pokorny Lia is fellép majd, méghozzá a Free Style Chamber Orchestra kíséretében.

Tizenharmadik zenekarként a székesfehérvári Escape léphet fel az ikonok tiszteletére. A Coke Club tavaszi pályázatán a „Hungária" kategóriában legtöbb szavazatot kapó társaság dallamos ska-punk stílusban utazik.

Annak, aki kíváncsi arra, hogy mindez hogyan tetszik a Hungária ikonjainak, és semmiképp nem akar lemaradni a máshol együtt élőben nem látható produkcióról, csupán annyit kell tennie, hogy június 27-én belép a Coke Club-ba. (A koncert, ahogy minden Coke Club program, ingyenes.)

Lévai Balázs, a projekt művészeti vezetője elmondta: „A Hungária nélkül egyszerűen nem lehet megérteni a '80-as évek elejét. Ungarische rock'n'roll a vasfüggöny mögüli Abszurdisztánból, hihetetlenül jó, máig működő slágerekkel."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük