2023.január.28. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

2017. augusztus 26-án mutatják be új szereposztásban a Szomor György által rendezett Robin Hood c. musicalt a Tokaj Fesztiválkatlanban

2 perc olvasás

hood.jpgKovács Áront, Gerner Csabát, Gubik Petrát, Balázs Csongort, Vastag Tamást, Palla Szabinát, Gesztesi Károlyt, Dancs Jánost és Hajdú Steve-et is láthatja a közönség. A darab izgalmas feldolgozásban meséli el a tolvajok fejedelmének történetét.

 

Különleges feladatra vállalkozott Szomor György rendező, egyben zeneszerző és Miklós Tibor dalszöveg író: a sherwoodi erdő hősének klasszikus történetét, amelyen generációk nőttek fel, nem csak megzenésített formában, hanem a mai fiatalok nyelvén viszik színre. Az élő zenekarral játszott előadásban a lírai jelenetek mellett látványos tömeg- és táncképeket, illetve lenyűgöző kaszkadőr elemeket tartalmazó akciójeleneteket láthatnak a nézők.

 

A történetet mindenki ismeri, az angol mondakör legismertebb hőse, a tolvajok fejedelme fosztogatja az angliai Nottinghamshire megyében utazókat, hogy amit a gazdagoktól elvesz, azt a szegényeknek adhassa. Robin Hoodot a népszerű műsorvezető és zenész, Kovács Áron alakítja. A jó és a rossz harcáról szóló romantikus történetben a szerelmi szál is megjelenik, Lady Mariann szerepében a Budapesti Operettszínház ünnepelt tehetsége, Gubik Petra látható. A felejthetetlen élményről továbbá olyan nagy nevek gondoskodnak, mint az ország egyik legkedveltebb humoristája és színésze Hajdú Steve, az X-faktorban befutott és azóta számos musicalből ismert Vastag Tamás, illetve a színészként és musicalszínészként is sikeres Gesztesi Károly.

 

Szereposztás:

Robin Hood – Kovács Áron

Nothingami bíró – Gerner Csaba

Lady Mariann – Gubik Petra

Lord Gisborne – Gerner Csaba

William – Vastag Tamás

Lady Marian szolgálója – Palla Szabina

Tuck barát – Gesztesi Károly

Oroszlánszívű Richárd – Dancs János

Little John – Hajdú Steve

 

Zeneszerző: Szomor György

Dalszöveg szerző: Miklós Tibor

Jelmez: Papp Janó

Díszlet: Bátonyi György, Szolga István

Koreográfus: Hajdu Anita

Hangszerelés: Lippényi Gábor

Rendező: Szomor György

 

  1. augusztus 26. (szombat), 20.30

Robin Hood – musical

Tokaj Fesztiválkatlan

 

http://fesztivalkatlan.hu

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.