2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

45-szörre is HUNGEXPO

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/58072"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_526.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="39" /></a></span><em>AZ idén is ellátogathatunk az Utazás, a Construma kiállításaira, a tavaly debütált Ízek és borok fesztiválra, mely az idén is kiegészül karácsonyi „elővásárlási" programmal0. Ne hagyjuk ki az elmaradhatatlan  BNV-t sem, mely most is nagy sikerre számít a kísérő Kölyökparádéval, azaz a családot segítő szakemberek, köztük nevelési tanácsadók, pszichológusok részvételével, nem beszélve a Hoventáról. </em></p> <p> 

images 526.thumbnailAZ idén is ellátogathatunk az Utazás, a Construma kiállításaira, a tavaly debütált Ízek és borok fesztiválra, mely az idén is kiegészül karácsonyi „elővásárlási" programmal0. Ne hagyjuk ki az elmaradhatatlan  BNV-t sem, mely most is nagy sikerre számít a kísérő Kölyökparádéval, azaz a családot segítő szakemberek, köztük nevelési tanácsadók, pszichológusok részvételével, nem beszélve a Hoventáról.

 

images 526.thumbnailAZ idén is ellátogathatunk az Utazás, a Construma kiállításaira, a tavaly debütált Ízek és borok fesztiválra, mely az idén is kiegészül karácsonyi „elővásárlási" programmal0. Ne hagyjuk ki az elmaradhatatlan  BNV-t sem, mely most is nagy sikerre számít a kísérő Kölyökparádéval, azaz a családot segítő szakemberek, köztük nevelési tanácsadók, pszichológusok részvételével, nem beszélve a Hoventáról.

 

A tavalyi mérleg

Tudják-e hogy a HUNGEXPO Zrt. igazi magyar márkának számít? Ugyanis tavalyi tevékenysége alapján elnyerte a Magyar Brand tagságot 2012-re, így a a TOP 80 üzleti márka egyike lett. A Magyar Brands célja olyan magyar vonatkozású márkák díjazása, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselő lehetnek hazánkban és határaikon kívül is: hazai márkákat díjaz, melyek termékei, szolgáltatásai a hazai és nemzetközi piacon a megbízhatóság és a minőség a jellemzője.

 

2011-ben 26 kiállítást szervezett és mintegy félmillió vendéget fogadott a francia GL events  csoporthoz tartozó HUNGEXPO Zrt., mely az idén ünnepli 45. születésnapját. A vendégrendezvények között a legnagyobb volt az OMÉK – több mint 400 kiállítóval. A HUNGEXPO egyedülálló helyszínként szolgált több ezres konferenciák megtartására is. A 20 ezer résztvevő átlagban négy éjszakát töltött a fővárosban.

 

Az idén

A 2012-es évben 22 saját kiállítás kap helyet. Jó néhány újdonság is vár minket: a február 16.-ától kezdődő  FeHoVa, ahol Észak-Amerika vadvilágával ismerkedhetünk. Idén újra felejthetetlennek ígérkező trófeabemutatót tekinthetnek meg a látogatók a Nimród Vadászújságnak is köszönhetően. 100 db magyar nagyvad trófea megcsodálásakor megértjük, vadászatunk miért lett híres a világban. Európa legnagyobb mobil akváriuma újra itt lesz a FEHOVÁN: a portugáliai 22 400 liter térfogatú akvárium. A programok között szerepel az I. FeHoVa Winter Dog Show kutyakiállítás, a több eseményből álló íjász fesztivál nemzetközi versennyel, de lesz élőhalas medence a horgászoknak, solymászbemutató és a gyerekek szórakoztatására játszóház is. A kiállítás csütörtöktől szombatig naponta 9-18-ig, vasárnap 9-17-ig fogadja az érdeklődőket.

FeHoVa eseményei a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A, D, F, G és B pavilonjaiban február 16-19. között zajlanak. Ebben az évben hazánkkal együtt 14 ország kiállítói vesznek részt Közép-Európa egyik legnépszerűbb vadász-horgász kiállításán.

Február végén, március elején jön az Utazás kiállítás, majd március utolsó hétvégéjén az  egy belépőjeggyel látgatható a Motor Fesztivál és a Tuning Show.

Részletesebben a következő honlapokon olvashatunk többet: http://www.hungexpo.hu/  illetve a http://www.programturizmus.hu/tdestination-hungexpo-2011-vasar-expo-kiallitas-fesztival-show-rendezveny-budapest-vasarkozpont.html.

 

Személyi változások

Az új stratégiát erősítve Siklósi Csaba (37) veszi át négy év után Benoit Barbault, a cég kereskedelmi igazgatója helyét. Üzletfejlesztési igazgatóként, új poszton folytatja a munkát Nagy Lajos(46),illetve a vendégrendezvények értékesítési igazgatójaként Kristóf Anita(28).

A szervezési igazgató pedig Ifi István lett(41).

 

Bodrog Beáta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.