2022.augusztus.18. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

5 új útvonallal elindult a Wizz Air bécsi bázisa

1 perc olvasás

wbecs.jpg A Wizz Air, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága június 14-én megnyitotta legújabb bázisát a bécsi nemzetközi repülőtéren egy Airbus A320 típusú repülőgéppel. A WIZZ egyúttal 5 új járatot indított Bécsből Valenciába, Rómába (Fiumicino), Máltára, Bariba és Tel-Avivba.

 

A bázis 570 millió dolláros befektetést jelent a WIZZ részéről, és több mint 200 új közvetlen munkahelyet teremt a légitársaságnál 2019-ig. (Az ACI iránymutatása évi 1 millió utasonként 750 helyszíni munkahely teremtését javasolja.)

 

A következő 9 hónap során a Wizz Air folyamatosan bővíti bécsi jelenlétét, így 2019-re 5 új Airbus repülőgéppel és 22 országba közlekedő 30 járattal évente több mint 2,2 millió ülőhelyet kínál, ezzel a második legnagyobb légitársasággá válva Ausztriában.

 

A WIZZ helyi csapata is folyamatosan növekszik, a következő bécsi toborzási napot június 21-én tartják. A bázisnyitás alkalmából a Wizz Air mind a 30 bécsi járatára 20% kedvezménnyel voltak foglalhatók a jegyek.

 

https://wizzair.com/hu-hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.