2024.július.18. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Közel 400 értékesítési ponttal bővült a FŐGÁZ előrefizetős gázmérőinek feltöltő hálózata

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/91803"><img class="image image-preview" src="/files/images/elorefizetos_ora.preview.jpg" border="0" width="469" height="704" /></a></span>2015 januárjától a fővárosban 123, vidéken további 267 értékesítési ponttal bővült az ENKSZ-hez tartozó FŐGÁZ előrefizetős gázmérőinek feltöltő hálózata.  A nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő társaság egyetemes szolgáltatása a lakosság számára 2015 áprilisától elérhető az ország teljes területén. <p> 

elorefizetos ora.preview2015 januárjától a fővárosban 123, vidéken további 267 értékesítési ponttal bővült az ENKSZ-hez tartozó FŐGÁZ előrefizetős gázmérőinek feltöltő hálózata.  A nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő társaság egyetemes szolgáltatása a lakosság számára 2015 áprilisától elérhető az ország teljes területén.

 

elorefizetos ora.preview2015 januárjától a fővárosban 123, vidéken további 267 értékesítési ponttal bővült az ENKSZ-hez tartozó FŐGÁZ előrefizetős gázmérőinek feltöltő hálózata.  A nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő társaság egyetemes szolgáltatása a lakosság számára 2015 áprilisától elérhető az ország teljes területén.

 

A FŐGÁZ 2009-ben tette lehetővé az előrefizetős gázmérő használatát, amelynél a gázdíjak kifizetése nem utólag, hanem a kártyás telefonokhoz hasonlóan a fogyasztást megelőzően történik. Előrefizetős mérőt elsősorban a szociálisan rászoruló védendő fogyasztók esetében szerel fel a szolgáltató, amivel lehetővé válik a földgázfelhasználás jobb tervezése és megelőzhető a gázdíj tartozás növekedése.

 

Az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. szakmai irányítása alatt a FŐGÁZ annak érdekében, hogy növelje ügyfelei elégedettségét és szolgáltatásának hatékonyságát, új értékesítési csatorna bevonásával bővítette feltöltőkártya-értékesítési helyeit. A bővítésnek köszönhetően a FŐGÁZ a meglévő ügyfélszolgálati értékesítési helyén túl az ország számos pontján a Lapker Zrt.-hez tartozó üzlethálózat egységein keresztül is biztosítja az előrefizetős mérő feltöltésének lehetőségét. Az ügyfelek így már számos forgalmas helyen lévő újságárusnál, többek közt a Relay és Inmedio üzletekben is feltölthetik kártyáikat. Az új elfogadóhelyek kényelmes, gyors feltöltést tesznek lehetővé.

 

A bővítés óta az új terminálok segítségével az előrefizetős mérővel rendelkező ügyfelek már több tízezer sikeres feltöltést hajtottak végre. A FŐGÁZ-nál jelenleg országszerte több ezer felhasználó rendelkezik előrefizetős gázmérővel, akik korábban kizárólag a vállalat ügyfélszolgálati irodáiban tölthették fel kártyáikat. A vásárlás történhet bankkártyás, vagy készpénzes befizetéssel az üzletek nyitvatartási idejében, de legfeljebb 6-18 óra között.

A FŐGÁZ a jövőben tovább kívánja növelni a feltöltő helyek számát, ezáltal kényelmesebbé és hatékonyabbá tenni a szolgáltatást.

 

Az új feltöltő pontok listája és a feltöltési feltételek elérhetőek a FŐGÁZ honlapján (www.fogaz.hu), valamint az ügyfélszolgálati irodákban.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.