2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Csúcstechnológiával mutatkozik a Universal Robots

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/110779"><img class="image image-preview" src="/files/images/universal-robots_ur3paalinjen21.preview.jpg" border="0" width="467" height="311" /></a></span>Óriási növekedést produkált a kollaboratív robotok úttörője, a Universal Robots a tavalyi évben, folytatja gyors, világméretű terjeszkedését. Májusban az érdeklődők a Hungexpo központban saját szemükkel is meggyőződhetnek a piacvezető vállalat felhasználóbarát, kollaboratív robotkarainak képességeiről.</p> <p> 

universal robots ur3paalinjen21.previewÓriási növekedést produkált a kollaboratív robotok úttörője, a Universal Robots a tavalyi évben, folytatja gyors, világméretű terjeszkedését. Májusban az érdeklődők a Hungexpo központban saját szemükkel is meggyőződhetnek a piacvezető vállalat felhasználóbarát, kollaboratív robotkarainak képességeiről.

 

universal robots ur3paalinjen21.previewÓriási növekedést produkált a kollaboratív robotok úttörője, a Universal Robots a tavalyi évben, folytatja gyors, világméretű terjeszkedését. Májusban az érdeklődők a Hungexpo központban saját szemükkel is meggyőződhetnek a piacvezető vállalat felhasználóbarát, kollaboratív robotkarainak képességeiről.

 

Május 9-12 között rendezik az idei Mach-Tech és Ipar Napjai kiállítást, ahol a világmárkákon át helyi kis-és középvállalkozásokig a legkülönfélébb ipari területekről érkeznek résztvevők. A kollaboratív robotok úttörője, a dán Universal Robots a saját fejlesztésű együttműködő robotok technológiájába enged majd betekintést, hiteles képet adva a robotok világpiacának új fejlődési szakaszáról is. A vállalat UR3, UR5 illetve UR10 típusú robotjainak egyik nagy előnye, hogy vállalati mérettől függetlenül univerzálisan alkalmazhatóak, egészen kismérettől a nagyig. A Universal Robots olyan meghatározó iparágak szereplőinek értékesítette már termékeit, mint az autóipar, az egészségipar vagy az élelmiszeripar, de a lehetőségek tárháza ez esetben is szinte végtelen, a robotok gyakorlatilag bármilyen automatizálható feladatra beprogramozhatóak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a vállalatok egyre szélesebb körben automatizálják munkafeladataikat, fejlesztve ezzel a hatékonyságot és a termelékenységet, hosszútávon pedig növelik a vállalat piaci pozícióját és versenyképességét.

 

A kobotok feltalálása előtti időszakhoz képest napjainkban az együttműködő robotok egyszerű, rugalmas és biztonságos működésükkel garantálják a vállalatok számára a hatékony munkafolyamatokat, lehetőséget adva ezzel számukra arra, hogy erőforrásaikat más, értékteremtő feladatok köré összpontosítsák. A fejlődés, fejlesztés azonban nem áll meg, hiszen az iparágban folyamatos az innováció.

„Az együttműködő robotok alkalmazása terén robbanásszerű növekedésre számítunk az elkövetkezendő időszakban, egyre több kis- és középvállalkozás veszi át az új kobottechnológiát.  A célunk, hogy e tendenciákat kihasználva tovább növeljük piaci részesedésünket" – mondta Slavoj Musilek, a Universal Robots közép-kelet-európai igazgatója.

 

A világszínvonalú robotok évek óta elérhetőek Magyarországon is, a kiállításon a résztvevők az egyik hazai disztribútorral, a B&O Engineering Kft.-vel találkozhatnak és kaphatnak információt az együttműködő robotokra vonatkozóan.

 

 http://www.universal-robots.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.