2024.július.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szemben a válsággal: nyit az Aqua-Palace

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/37029"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/AquaPalaceuszoda[1].thumbnail.jpg" border="0" alt="Aqua Palace uszoda" title="Aqua Palace uszoda" width="100" height="75" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Aqua Palace uszoda</strong></span></span>2010. Március elsején nyit a 4,8 milliárd forintos beruházással épülő Aqua-Palace Hajdúszoboszlón, a projekt 2,25 milliárd forintos uniós támogatással valósul meg. </p><p> 

aqua palace uszodaAqua Palace uszoda2010. Március elsején nyit a 4,8 milliárd forintos beruházással épülő Aqua-Palace Hajdúszoboszlón, a projekt 2,25 milliárd forintos uniós támogatással valósul meg. 

 

aqua palace uszodaAqua Palace uszoda2010. Március elsején nyit a 4,8 milliárd forintos beruházással épülő Aqua-Palace Hajdúszoboszlón, a projekt 2,25 milliárd forintos uniós támogatással valósul meg. 

 

 Mint azt Kállai Zsuzsa, a Hungarospa Zrt. marketingmenedzsere elmondta, náluk nincs válsághangulat, a fürdő 2009-ben is hozta az előző évi számokat, az új beruházástól pedig körülbelül 25 százalékos forgalomnövekedést várnak. Ha lebontjuk a bevételi adatokat azt látjuk, hogy az Aquapark exkluzív szolgáltatásai estek vissza, a strandbevételek gyakorlatilag stagnáltak, a gyógyászati szegmens viszont erősödött. Habár számokat a Hungarospa nem mondott, annyit azért elárultak, hogy a fürdő éves szinten közel kétmillió szolgáltatást értékesít, ami a fürdőbelépőket és a gyógyászati szolgáltatásokat tartalmazza. Az Aqua-Palace fedett élményfürdő 15000 négyzetméteren 1600 négyzetméter vízfelülettel, egyszerre 1000 fő befogadására alkalmas.  Az egész évben üzemelő létesítmény Európa legnagyobb fürdőkomplexumának részeként jön létre, közvetlen összeköttetéssel a gyógyfürdővel és a stranddal. A látogatókat olyan extrákkal várja, mint mozi-fürdő, privát medence, szaunavilág, szörfpálya, a gyermekeknek pedig egy egész emeletnyi élményrészt szentelnek.

http://www.turizmus.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.