2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szavazzunk kedvenc Vendégbarát Múzeumunkra!

3 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/38870"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/muz_1.thumbnail.jpg" border="0" width="68" height="100" /></a></span> <p>2010. május 2-ig lehet szavazni a Vendégbarát Múzeum programban részt vevő intézményekre a <a href="http://www.est.hu/">http://www.est.hu/</a> honlapon. A szavazók értékes belépőjegyeket nyerhetnek 2009 Vendégbarát Múzeumaiba: az esztergomi Duna Múzeumba, az Orfűi Malommúzeumba és a Nyíregyháza melletti Sóstói Múzeumfaluba.</p><p>

 muz 1.thumbnail

2010. május 2-ig lehet szavazni a Vendégbarát Múzeum programban részt vevő intézményekre a http://www.est.hu/ honlapon. A szavazók értékes belépőjegyeket nyerhetnek 2009 Vendégbarát Múzeumaiba: az esztergomi Duna Múzeumba, az Orfűi Malommúzeumba és a Nyíregyháza melletti Sóstói Múzeumfaluba.

 muz 1.thumbnail

2010. május 2-ig lehet szavazni a Vendégbarát Múzeum programban részt vevő intézményekre a http://www.est.hu/ honlapon. A szavazók értékes belépőjegyeket nyerhetnek 2009 Vendégbarát Múzeumaiba: az esztergomi Duna Múzeumba, az Orfűi Malommúzeumba és a Nyíregyháza melletti Sóstói Múzeumfaluba.

A Vendégbarát Múzeum programot azért indította útjára a Magyar Turizmus Zrt. – az Oktatási és Kulturális Minisztériummal, a Kulturális Örökségvédelmi Hivatallal és az Önkormányzati Minisztérium Turisztikai Szakállamtitkárságával közösen – hogy minél többen megismerjék azokat a múzeumokat, amelyek programkínálatuk bővítésével, újszerű, kreatív, interaktív bemutatási módszerek, formák bevezetésével, a látogatóknak élményt nyújtó elemek alkalmazásával segítik az ismeretek bővítését.

A nagyközönség a Magyar Turizmus Zrt. által 2010-ben is meghirdetett internetes játék keretében dönthet arról, hogy melyik intézmény érdemli ki a „2010 Vendégbarát Múzeuma" címet. Az on-line szavazás május 2-ig tart az est.hu internetes portálon, a http://www.est.hu/kult/vendegbarat_muzeumok/ linkre kattintva. Szavazni három kategóriában lehet, amelyek a következők: "A": 30.000 látogató felett/év; "B": 5.000-30.000 látogató/év; "C": 5.000 látogató alatt/év. Az ünnepélyes eredményhirdetésre a Múzeumi Világnap alkalmából rendezett Múzeumok Majálisán, a Magyar Nemzeti Múzeumban, 2010. május 15-én kerül sor.

A http://www.est.hu/ internetes oldalra minden múzeumról felkerült egy néhány soros összefoglaló és egy fotó, az intézményről beküldött fényképek közül. A honlap látogatói ezen információk, illetve személyes tapasztalataik alapján dönthetnek a nyertes intézményről. A szavazásra a Magyar Turizmus Zrt. által készített szórólapok és képeslapok (freecard) is felhívják a figyelmet. A szórólapokat a pályázó múzeumokban, az érintett Tourinform irodákban, valamint a Műemléki Világnap egyes résztvevőinél, a képeslapokat pedig az Est terjesztőhelyein terjeszti az MT Zrt.

A Magyar Turizmus Zrt. promócióval segíti a Vendégbarát Múzeumokat annak elismeréséül, hogy ezek a múzeumok példamutatóan képesek felkelteni az érdeklődést a művelődés és a tanulás iránt is és szórakoztatva tanítanak, ami mind a nemzetközi, mind a belföldi turizmus számára növekedési lehetőséget biztosít.

Járt már olyan múzeumban, ahol csak úgy röpült az idő, olyan jól érezte magát?

Döntse el Ön, hogy melyik intézmény érdemli meg a 2010 Vendégbarát Múzeuma címet!

Szavazzon a http://www.est.hu/ honlapon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.