2024.augusztus.07. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megnyílt Pannónia Magánorvosi Centrum (PMC)

5 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/38881"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/k1_16.thumbnail.jpg" border="0" width="75" height="100" /></a></span> <p>Nemrégiben készült el és korszerű körülmények között várja az egészségüket fontosnak tartó pácienseit a Pannónia utcai rendelőjében, a belváros szívében a Pannónia Magánorvosi Centrum (PMC). </p><p> 

 k1 16.thumbnail

Nemrégiben készült el és korszerű körülmények között várja az egészségüket fontosnak tartó pácienseit a Pannónia utcai rendelőjében, a belváros szívében a Pannónia Magánorvosi Centrum (PMC).

 

 k1 16.thumbnail

Nemrégiben készült el és korszerű körülmények között várja az egészségüket fontosnak tartó pácienseit a Pannónia utcai rendelőjében, a belváros szívében a Pannónia Magánorvosi Centrum (PMC).

 

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az egészséges életmódra és egészségünk megóvására, melyben nagy segítséget nyújtanak a legújabb orvosi vívmányok. A 21. század rohanó életmódja, a stresszes környezet egyre inkább megkívánja a felelősen gondolkozó embertől, hogy előre tervezzen egészségét illetően is, azaz az akár életet is menthető szűrővizsgálatokon vegyen részt, melyek során a korszerű technológiák segítségével egyre több betegség már korai fázisban felismerhető és akár teljes körűen gyógyítható. A PMC magas színvonalú szaktudással, kiváló szakorvosok és szakasszisztensek közreműködésével, kellemes környezetben a legmodernebb eszközökkel felszerelve várja, ha emésztési, aranyér, gyomorfájás, szív és keringési problémák, magas vérnyomás, szívritmuszavar, nyaki érszűkület, visszér kérdésekben van szüksége szakorvosra, vagy akár a dietetikussal szeretne csak konzultálni, esetleg egy hasi-, szív-, ér-, pajzsmirigy-, emlő- és nyaki ütőér ultrahangra van szüksége. Mindez csak ízelítő a PMC szolgáltatásaiból. Az itt dolgozó szakorvosok vallják, hogy nincs az a probléma, amire a szakavatott team ne találna megoldást.

k2 4.thumbnailA Pannónia Magánorvosi Centrum ügyvezető igazgatója Dr. Schnabel Róbert főorvos, 1977-ben szerzett általános orvosi diplomát a Debreceni Orvostudományi    Egyetem Általános orvosi Karán majd, 1982: belgyógyászati szakvizsgát 1992-ben gasztroenterológiai szakvizsgát tett. 25 esztendeje a  Nyírő Gyula Kórház II. sz. Belgyógyászatán dolgozik. A főorvosi kinevezést 1992-ben kapta meg. 2007. február 1-től a Nyírő Gyula Kórház II. Belgyógyászaton osztályvezető főorvos, valamint 2009.március 1-től vezeti a Kórházban működő járó beteg szakambulanciát. Számos nemzetközi és hazai publikációja jelent meg a szakterületén.

Tagja többek között az alábbi társaságoknak :

         1980: Magyar Belgyógyász Társaság

         1984: Magyar Gasztroenterológiai Társaság

         1987: Magyar Immunológiai Társaság

         1990: International Gastro-Surgical Club

         2004: Magyar Molekularis és Prediktív Epidemilógiai Társaság

         2004: Magyar Mesterséges Táplálási Társaság

k4 0.thumbnailA Pannónia Magánorvosi Centrumot európai uniós normáknak megfelelően hozták létre. Klimatizált rendelőkkel, kellemes és megnyugtató hangulatú váróval, figyelmes és segítőkész recepcióval és a legkorszerűbb vizsgálati eszközökkel és módszerekkel rendelkezik.

A neves szakorvos gárda számos szakterületen nyújt magas színvonalú szolgáltatást.  A szakorvosok jelentős része hosszabb ideig dolgozott külföldön, így több nyelven tudják fogadni a pácienseket, az itt dolgozó élő külföldieket is akárcsak a hazánkba turistáskodni érkezőket, akiknek  hirtelen egészségügyi problémájuk támad. Többek között vastagbél- gyomor tükrözéseket, endoszkópos vizsgálatokat fájdalommentesen altatásban is csinálják. A rákszűrést a legkorszerűbb módszerekkel végzik, tejcukor-érzékenység, emésztőszervi és bakteriális fertőzések vizsgálata kilégzési teszttel, általános egészségállapot felmérésre is vállalkoznak. Ugyanakkor menedzserszűrést végeznek igény esetén szombaton is.   A közeljövőben  az ingyenes dietetikai tanácsadáson túl, a mesterséges táplálás különböző formáival, gyakorlati megvalósításával foglalkozó előadássorozatot kezdenek, amelyhez  a  Fresenius-Kabi világcég  segítséget  nyújt  a központban  szakembereivel és termékeivel.

k5 0.thumbnailA PMC az alábbi szakterületeken várja a  pácienseket:

  •  Angiologia, érszűkület, visszér betegségek, nyirokpangás
  •  Belgyógyászat
  •  Dietetika, mesterséges táplálás
  •  Endokrinológia
  •  Érsebészet
  •  Foglalkozásegészségügy
  •  Gasztroenterológia, diagnosztikus tesztek, videóendoszkópos vizsgálatok altatásban
  •  Ideggyógyászat
  •  Kardiológia
  •  Manager szűrés
  •  Oszteoporózis
  •  Proktológia (aranyér)
  •  Pszichiátria
  •  Laborvizsgálat
  •  Ultrahang

k6 0.thumbnailA Pannónia Magánorvosi Centrum kiváló szaktudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosai:

Orvos neve

Szakterület

Orvos neve

Szakterület

Dr. Acsády György

Érsebész

Dr. Németh Annamária

Gasztroenterológus

Dr. Basa Gabriella

Altató orvos

Raab Katalin

Dietetikus

Dr. Bokor Magdolna

Neurológus

Dr. Rábai Kálmán

Gasztroenterológus

Dr. Eperjessy Katalin

Kardiológus

Dr. Schnabel Róbert

Gasztroenterológus

Dr. Haba Tamás

Gasztroenterológus

Dr. Sipos Valéria

Gasztroenterológus

Dr. Haba Tamásné Dr. Simon Györgyi

Radiológus

Dr. Ujlaki Éva

Radiológus

Dr. Heinrich Erzsébet

Pszichiáter

Dr. Takács István

Altató orvos

Dr. Kristóf Vera

Angiológus

Dr. Tóth Miklós

Endokrinológus, oszteoporózis

Dr. Méhész Magdolna

Foglalkozás  eü. és gasztroenterológus

Dr. Veres Ildikó

Altató orvos

Dr. Murányi Miklós

Altató orvos

Dr. Varsányi Marianne

Gasztroenterológus

Dr. Nádas Béla

Gasztroenterológus

Dr. Wacha Judit

Gasztroentetorlógus

A PMC elfogadóhelye a következő egészségügyi szolgáltatóknak:

Aranykor EP

Budai EP

Danubius Gyógyüdülők Országos EP

Dimenzió

Generali EP

K & H Medicina EP

MKB EP

OTP Országos EP

Patika EP Postás EP

TEMPO Országos Önkéntes Kiegészítő EP

Új Pillér EP

UNION Biztosító

Üdülési Csekk

Vasutas Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő EP

Vitalitás EP

A Pannónia Magánorvosi Centrum bevezető árakkal, hatalmas szakmai tapasztalattal várja az egészségükért felelősséget  érző , egészségtudatos pácienseket. Kiváló szolgáltatásokat nyújt mind a magyar mind a külföldi érdeklődők számára.

PANNÓNIA MAGÁNORVOSI CENTRUM, Budapest, Pannónia u. 35-37., fszt. 2., Telefon: +36-1-330-1143, http://www.pmcmed.hu/ ( fejlesztés alatt)

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.