2024.augusztus.07. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Jó néhány nap eltelt már a legutóbbi PokerStars-os hírek óta, most megérkeztek a legfrissebb érdekességek

3 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/38969"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/pslogo.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="85" /></a></span> <p>A póker meghódítja Ibériát. Rögtön két verseny kapott helyet a rendezvénynaptárban.</p><p> 

 pslogo.thumbnail

A póker meghódítja Ibériát. Rögtön két verseny kapott helyet a rendezvénynaptárban.

 

 pslogo.thumbnail

A póker meghódítja Ibériát. Rögtön két verseny kapott helyet a rendezvénynaptárban.

 

 Első ezek közül az Estrella Poker Tour, amelynek négy állomása lesz szerte Spanyolországban, és amely ezen a héten kezdődik el Malaga városában, mielőtt májusban Alicantéba, júliusban Madridba, és végül novemberben az EPT Barcelonai eseményére költözne. Az első három versenyre a buy-in 910+90 euró lesz, és az első versenyre már e hét csütörtökön sor kerül a Torrequebrada kaszinóban. (http://www.estrellaspokertour.com/en/)

A franciák sem maradnak ki a jóból. A PokerStars a héten jelentette be francia versenysorozatát, melynek hat francia, és egy marokkói állomása is lesz, és várhatóan a májusi indulás után akár a jövő év elejére is átcsúszhat a vége. A hét állomás közül az első Beaulieu lesz (Franciaország déli partvidékén), ahonnan Divonne, Saint Amand, Lyon és Forge után a záróeseményre Párizsba érkezik majd a sorozat. A marokkói verseny is ez idő tájt kerül megrendezésre, de a pontos dátum még nem tisztázott. A beülők értéke 1100 euró, de a PokerStars satellite tornáiról olcsóbban is lehetőség nyílik eljutni a versenyekre. (http://www.francepokerseries.fr/en/)

Elkezdődött a Mohegan Sun. A már régóta emlegetett és nagy várakozásokkal teli North American Poker Tour végre elkezdődött a Connecticut államban található Uncasvilleben, a Mohegan Sun kaszinóban. A Las Vegasban megrendezett Venetian-t követő eseményen rengeteg játékos, számszerűen 716 száll harcba a világ minden tájáról a 3 264 244 dolláros nyereményalap egy részéért. Az öt napig tartó főesemény mellett számos egyéb verseny is megrendezésre kerül, közöttük a 25 000 dolláros Bounty Shootout, mely április 12-én veszi kezdetét. (http://www.pokerstarsblog.com/)

Azoknak, aki nem lehetnek jelen. Az North American Poker Tour egyike annak a három versenynek, melyről webcast formájában, élőben is tudósítani fog a PokerStars TV a következő hetek folyamán. Az NAPT tudósításai szabadon belinkelhetők bármilyen oldalra, az ehhez szükséges kódot a http://tinyurl.com/pstvlive oldalon találhatják meg a témában érdekeltek.

Új Latin American Poker Tour állomás. Miután a 8,8-es erősségű földrengés miatt törölték az LAPT chilei Vina del Mar  állomását, az LAPT Limáé lesz a főszerep, mielőtt elérnénk az Argentínában megrendezett fináléig. A miraflores-i Atlantic City kaszinó, mely már évek óta ad otthont rangos versenyeknek, június 1. és 5. között fogadja a 2700 dolláros buy-in-t megfizető játékosokat. A főeseményen kívül több egyéb verseny is helyet kap a limai állomás programjában, a legfontosabb ezek közül talán a nagytétes készpénzes játékok visszatérése lesz. A versennyel kapcsolatos satellite tornák hamarosan elkezdődnek. Június 1-től az állomás eseményei nyomon követhetőek lesznek a PokersStars blogon (http://www.pokerstarsblog.com/) is.

Németh Krisztina

http://www.pokerstars.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.