2024.augusztus.07. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A zene, ami szeret Téged!

2 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/38971"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/MajorFokep.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="57" /></a></span> <p>2010. Április 30.-án a Columbus hajón lemezbemutató koncertet tart egy igazi vagány tagokból álló banda, a Major zenekar.  </p><p>

 majorfokep.thumbnail

2010. Április 30.-án a Columbus hajón lemezbemutató koncertet tart egy igazi vagány tagokból álló banda, a Major zenekar.  

 majorfokep.thumbnail

2010. Április 30.-án a Columbus hajón lemezbemutató koncertet tart egy igazi vagány tagokból álló banda, a Major zenekar.  

Mikor a zenekar egyik tagját, név szerint Balogh Róbertet megkértem írjon néhány szót magukról, ezt a pár soros bemutatkozó írást kaptam tőle: „Öt zseniális zenész. Öt érdekes karakter. Öt betű: MAJOR 

major2.thumbnailA realista, az álmodozó, az extravagáns, a humorista, és a bohém.  Gondolataik eljuttatása a közönségükhöz, kulturális élményt nyújtó pop zenét játszó, humort belecsempésző, értékek mentén haladó hangszeres megszólaltatás jellemzi. A lemez hangzása egyedülálló. Fél éves stúdió munka előzte meg a legvagányabb modern, és mégis a hagyományos jellegre utaló hangzás megtalálását. Ajánlom a rozskenyeret, teát ill. gyümölcsjoghurtot a Major zenekar albuma meghallgatása mellé."

Nekem ez tökéletesen elegendő volt, hisz ez a kis monológ találóan leírja a zenekar tagjait, zenéjét, céljait, küldetését.

boltokban2.thumbnailA Major zenekar tagjai: Horváth Sanyi (Stenkes Kapitánya a humorista) dobos, Ferenc Zoltán Zénó (Zénó a bohém) ének, Balogh Róbert Gyula (Guzo Troppen Báró az extravagáns) basszusgitár,  Sáreczky Norbert (N-Self az érzelem) zeneszerző, szövegíró, gitáros, és Farkas Zoltán (a realista) gitáros.

A Major zenekar lemezbemutató koncertje április 30.-án, este 20 órakor a Columbus  Jazz Klub-ban lesz, mely az V. kerület Vigadó téren található.

Németh Krisztina

http://www.majorzenekar.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.