2024.augusztus.07. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Licitáljon Dzsudzsák Balázs dedikált mezére, vagy vegyen részt egy bokszedzésen Madárral!

3 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/39002"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image4_48.thumbnail.jpg" border="0" width="81" height="100" /></a></span> <p>2010. április 15-én nagyszabású jótékonysági aukció indult útjára a <a href="http://www.vatera.hu/">http://www.vatera.hu/</a> honlapon. Tizenkét sportoló illetve csapat állt egy nemes ügy mellé; a tíz napon át tartó online árverésen relikviákra és élményekre licitálhatnak az érdeklődök, így segítve a DOWN Egyesület munkáját.</p><p>

 image4 48.thumbnail

2010. április 15-én nagyszabású jótékonysági aukció indult útjára a http://www.vatera.hu/ honlapon. Tizenkét sportoló illetve csapat állt egy nemes ügy mellé; a tíz napon át tartó online árverésen relikviákra és élményekre licitálhatnak az érdeklődök, így segítve a DOWN Egyesület munkáját.

 image4 48.thumbnail

2010. április 15-én nagyszabású jótékonysági aukció indult útjára a http://www.vatera.hu/ honlapon. Tizenkét sportoló illetve csapat állt egy nemes ügy mellé; a tíz napon át tartó online árverésen relikviákra és élményekre licitálhatnak az érdeklődök, így segítve a DOWN Egyesület munkáját.

Évente körülbelül 160 Down-szindrómás csecsemő születik. A DOWN Egyesület célja az ilyen kromoszóma rendellenességgel született gyermekek képzése, készségfejlesztése, integrációja és érdekképviselete. Évek óta olyan közeg megteremtésén fáradoznak, ahol kellő figyelmet, szeretetet és elfogadást kapnak a Down-szindrómás gyerekek. Fejlődhetnek, kibontakoztathatják kreativitásukat, az alkotás segítségével könnyebben kifejezhetik érzéseiket.

A tavalyi évben kortárs festők Down-szindrómás gyerekekkel együtt készített festményei kerültek kalapács alá. Az aukcióból befolyt összegből a DOWN Egyesület elkezdhette egy Korai Fejlesztő Központ munkálatait az Észak-alföldi régióban. Az idei évben reményeik szerint átadásra kerülhet ez a különleges intézmény, melynek célja a sérült gyerekek speciális fejlesztése. Egy ilyen központban játékos formában nyílik lehetőség a gyerekek kommunikációs és értelmi képességeinek fejlesztésére, így felkészítvén őket a különböző tevékenységek önállóan való elvégzésére. A korai fejlesztés eredményeként felnőttkorukban ezek a gyerekek önmaguk átlagához képest magasabb értelmi színvonalra juthatnak, ami által könnyebben beilleszkedhetnek a társadalomba.

Ahhoz, hogy a Down-szindrómás gyerekek integrációját és képességeik fejlesztését egyedülálló módon támogató Korai Fejlesztő Központ idén megnyithassa kapuit tizenkét élsportoló, illetve csapat nyújtott segítséget a DOWN Egyesületnek.

A vatera.hu és a Nemzeti Sportszövetség támogatásával létrejött aukción az alábbi sportrelikviákra licitálhatnak a rajongók és a sport szerelmesei:

  • Erdei „Madár" Zsolt bokszoló dedikált boksz cipője és egy órás bokszedzés a sportolóval,
  • Dzsudzsák Balázs futballista dedikált meze,
  • Besenyei Péter műrepülő pilóta dedikált pólója és könyve,
  • Ifj. Tóth János rallyversenyző dedikált rally cipője,
  • Kőváry Barna rallyversenyző dedikált kesztyűje és egy órás rally autózás a versenyző-műsorvezetővel,
  • Szalay Balázs tereprally versenyző dedikált versenyruhája,
  • Gyurta Dani úszó dedikált pólója és fotója,
  • S. Kovács Ádám karatéka egyedi tervezésű kesztyűje, pólója és egy órás karate edzés a sportolóval,
  • Kozmann György kenus dedikált pólója és egy órás sárkányhajózás a sportolóval,
  • az FTC labdarúgócsapata által dedikált labda,
  • a Férfi Vízilabda Válogatott által dedikált zászló,
  • a Női Kézilabda Válogatott által dedikált mez.

A DOWN Egyesület aukcióján lehetőség van 500 Ft értékű támogatói jegy megvásárlására is, mellyel akár licitálás nélkül is hozzájárulhatnak a Korai Fejlesztő Központ átadásához.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.