2024.augusztus.07. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A neten a Nemzeti Sport Online értékesíti az úszó EB jegyeit

2 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/39032"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/puli1.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="56" /></a></span> <p>A Magyarországon idén augusztusban sorra kerülő úszó Európa-bajnokság jegyeit interneten kizárólag a Nemzeti Sport Online-on lehet majd megvásárolni.</p><p>

 puli1.thumbnail

A Magyarországon idén augusztusban sorra kerülő úszó Európa-bajnokság jegyeit interneten kizárólag a Nemzeti Sport Online-on lehet majd megvásárolni.

 puli1.thumbnail

A Magyarországon idén augusztusban sorra kerülő úszó Európa-bajnokság jegyeit interneten kizárólag a Nemzeti Sport Online-on lehet majd megvásárolni.

Augusztusban rendezik meg Budapesten és Balatonfüreden az úszó, műugró, szinkronúszó és hosszútávúszó Európa-bajnokságot, amelynek jegyértékesítéséről mindeddig példa nélküli megállapodás született. A jegyeket – amelyek 6, 8, illetve 12 euróba (illetve az ennek megfelelő forintösszegbe) kerülnek – a neten lehet majd először megvásárolni, kizárólag a Nemzeti Sport Online felületén, a www.nso.hu weboldalon.

A szövetség médiapartnere, a Nemzeti Sport Online tulajdonosa, a Ringier Kiadó a hagyományos együttműködésen túl ezen az új területen is be kívánt kapcsolódni a sport népszerűsítésébe: az Európa-bajnokság kiváló alkalom a jegyértékesítés premierjéhez, hiszen a magyar úszók elmúlt évi eredményei páratlanul sikeres, remek hangulatú eseményt ígérnek augusztus 4. és 15. között.

A Kiadó első alkalommal csatlakozik ezzel a kiegészítő szolgáltatással egy sporteseményhez, de a jövőben is kitűnő üzleti és márkaépítési lehetőségeket lát a hasonló akciókban. A napi átlagban 140 000 olvasó által felkeresett Nemzeti Sport Online, valamint a Ringier Online portfóliójának egyéb portáljai is nagyszerű lehetőséget kínálnak az online jegyértékesítésre, mely által az olvasóknak és felhasználóknak is kedvezményes és sokszínű szolgáltatást tudnak nyújtani.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.