2024.augusztus.07. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

LG GM205 zenemobil

2 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/39111"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image5_22.thumbnail.jpg" border="0" width="75" height="100" /></a></span>  <p>Újabb telefont kínál az LG a hazai, zeneimádó mobilozóknak. Az mp3 zenelejátszóval, 2.1-es hangrendszerrel és FM-rádióval ellátott színes LG GM205 elsősorban a fiatalság figyelmére számít.</p><p>

image5 22.thumbnail 

Újabb telefont kínál az LG a hazai, zeneimádó mobilozóknak. Az mp3 zenelejátszóval, 2.1-es hangrendszerrel és FM-rádióval ellátott színes LG GM205 elsősorban a fiatalság figyelmére számít.

image5 22.thumbnail 

Újabb telefont kínál az LG a hazai, zeneimádó mobilozóknak. Az mp3 zenelejátszóval, 2.1-es hangrendszerrel és FM-rádióval ellátott színes LG GM205 elsősorban a fiatalság figyelmére számít.

A Dolby Mobile technológiát alkalmazó LG GM205 zenetelefon természetes, tiszta hangokkal teljesíti ki a digitális zenét. A sztereó hangszórók és a telefon hátulján található mélyhangsugárzó felelnek a térhatású hangzásért. A készülékhez a 3,5 mm-es jack kimenetnek köszönhetően bármilyen fejhallgatót csatlakoztathatunk, viszont a beépített antennával a rádiót fülhallgató nélkül is hallgathatjuk. Plusz funkcióként a telefonon a környezet zajszintjétől függően egy mozdulattal állítható a csengőhang erőssége, így hangzavarban is mindig meghalljuk a csörgést, de egy csendesebb helyen sem zavarunk senkit a használatával.

Az LG GM205 az mp3 fájlok mellett az mpeg4-et is kezeli, a kedvenc számainkhoz így a klipeket is lejátszhatjuk. A fontos pillanatokat 2 megapixeles kamerával örökíthetjük meg, és a MicroSD kártyával 2 GB-ra bővíthető memórián tárolhatjuk. Itt elférnek az FM-rádióból rögzített és szerkesztett hangfelvételek is. A rádiós funkciónál ezen kívül az igazi zenefüggők akár rádiós ébresztést is „kérhetnek".

A telefon fekete-narancssárga színkombinációban a Djuice-nál kapható április második felétől.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.