2024.augusztus.07. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Péknek és felszolgálónak állnak Mirigyék,- dolgoztassuk meg a sztárokat!

3 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/39267"></a></span><p><span class="inline inline-left"><a href="/node/39266"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/IMTorokFotoja.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span>Már nem csak a zenével, humorral foglalkoznak, hanem péknek állnak és felszolgálnak az Irigy Hónaljmirigy tagjai. Nah persze szerencsére nem végleges a váltás, egy jótékonysági kezdeményezésről van szó, melynek célja a Főnix Robogós Mentőszolgálat támogatása. </p><p>

 

imtorokfotoja.thumbnailMár nem csak a zenével, humorral foglalkoznak, hanem péknek állnak és felszolgálnak az Irigy Hónaljmirigy tagjai. Nah persze szerencsére nem végleges a váltás, egy jótékonysági kezdeményezésről van szó, melynek célja a Főnix Robogós Mentőszolgálat támogatása.

 

imtorokfotoja.thumbnailMár nem csak a zenével, humorral foglalkoznak, hanem péknek állnak és felszolgálnak az Irigy Hónaljmirigy tagjai. Nah persze szerencsére nem végleges a váltás, egy jótékonysági kezdeményezésről van szó, melynek célja a Főnix Robogós Mentőszolgálat támogatása.

Az Irigy Hónaljmirigy és a Ceres Sütő összefogott a Főnix Robogós Mentőszolgálat támogatására. A Neo FM Rádió Ezeröcsi című műsorában elárverezvén, és 1,36 millió forint össztámogatást szerezvén elindulhat a hajtás, mely keretében Mirigyék vállalták, hogy időt és fáradtságot nem sajnálva az egyik legnehezebb munkában próbálják ki magukat, nevezetesen péknek állnak az ország legnagyobb sütőipari cégénél.

A licitet megosztva a Főzelékfaló Ételbár, a Ceres, és a Pékmester nyerte.

Az Irigy Hónaljmirigynek immár 20 éve (igen- igen, jubilálnak!) fontos, hogy a jó ügyek mellé álljon, ezért nem is volt kérdés, hogy részt vegyenek-e az akcióban. Nem érezték úgy, hogy bármi rizikója is lenne annak, hogy amikor igent mondtak a felkérésre még nem tudhatták milyen munkakörben is (elárulom, igen meleg lesz) kell majd teljesíteniük.

A Ceresnél végzett munkájukért a Neo FM műsorában  licitáláson kialkudott „bért" kapnak,  összesen 410 ezer forintot, amelyet fölajánlanak a Mentőrobogósoknak. Az aznap általuk készített kalácsot, kenyeret, mindemellett aláírásukkal is ellátják. Így ha szerencsések vagyunk és Ceres kenyeret vagy  kalácsot veszünk, lehet hogy birtokába kerülünk egy igazi Irigy Mirigy  által készített és általuk aláírt terméknek.

A fiúk a következő helyeken dolgoznak majd a tőlük megszokott vidámsággal – április 28-án, szerdán
Győrben – a Ceres Sütő gyártelepén – pék munkakörben 10-12 óra között (A gyár területére látogatók sajnos nem mehetnek be.) Hatvanban – a Pékmester Sütödéjében – szintén, mint pékek 10-12 óra között, végül
Budapesten az Árkád Bevásárló Központban – a Főzelékfaló Ételbárban – felszolgálóként 13-15 óra között.

Jó munkát fiúk!

Tóth Tibor és Németh Krisztina

http://www.mirigy.hu/hirek/elarvereztek_az_irigy_honaljmirigy_tagjait_20100426

fotó: Török Hajni (www.mirigy.hu )

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.