2024.augusztus.07. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Dr. Lenkei Gábor legújabb könyve 2010. június 4-én jelenik meg “Mentőöv beteg emberek számára” címmel

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/39786"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/DrLenkeiGabor.thumbnail.jpg" border="0" alt="Dr. Lenkei Gábor" title="Dr. Lenkei Gábor" width="77" height="100" /></a><span style="width: 75px" class="caption"><strong>Dr. Lenkei Gábor</strong></span></span>A Cenzúrázott egészség szerzője Dr. Lenkei Gábor, új, hiánypótló könyvet írt " Mentőöv beteg emberek számára" címmel. Az új Lenkei könyv 2010. június 4-én jelenik meg az Ünnepi Könyvhét keretében. <td valign="top"> </td>  </p><p>

dr. lenkei gáborDr. Lenkei GáborA Cenzúrázott egészség szerzője Dr. Lenkei Gábor, új, hiánypótló könyvet írt " Mentőöv beteg emberek számára" címmel. Az új Lenkei könyv 2010. június 4-én jelenik meg az Ünnepi Könyvhét keretében.

 

  

dr. lenkei gáborDr. Lenkei GáborA Cenzúrázott egészség szerzője Dr. Lenkei Gábor, új, hiánypótló könyvet írt " Mentőöv beteg emberek számára" címmel. Az új Lenkei könyv 2010. június 4-én jelenik meg az Ünnepi Könyvhét keretében.

 

  


    "Akik minden követ megmozgatnak gyógyulásuk érdekében, megérdemlik, hogy a legtöbb törődést kapják tőlem. Számukra írtam ezt a könyvet." -olvasható a könyv előszavában.

    Kutatóorvos, belgyógyász, szülész-nőgyógyász múlttal, a gyógyszerek és vitaminok messzemenő ismeretének birtokában, az elmúlt évtizedek tapasztalatainak egyfajta összegzése a Mentőöv beteg emberek számára című könyv.

    Annak ellenére, hogy különböző hivatalos szervek időről időre igaztalanul vádolták, meghurcolták a természetes egészségmegőrzés egyik legismertebb hazai képviselőjét, tevékenységét töretlenül folytatja. Ő maga így ír erről az időszakról új könyvében: "Mint minden, ami "új a Nap alatt", természetesen az én színre lépésem is vihart kavart. Voltak olyanok, akik jobban szerették volna, ha nem kavarom fel az állóvizet. A hullámok azonban lecsendesedtek, és az eltökélt jövőépítő munka rendületlenül és lendületesen halad tovább jól megrajzolt útján." Ennek kézzelfogható bizonyítéka a Mentőöv beteg emberek számára című könyv.

    Lenkei Gábor időközben megalapította a Jog az Egészséghez közhasznú egyesületet és visszavonult az üzleti élettől. Ma már kizárólag a könyvírásnak, oktatásnak és kutatásnak szenteli idejét. Mint mondta, nem hagyja cserben azokat a tízezreket, akik bíznak benne; az igazság mindig kiderül, a tudomány pedig őmellette áll. Megerősítette korábbi ígéretét: "Soha nem fogom feladni!" A most megjelenő könyv, egy higgadt és tapasztalt orvos kibővített tanácsadása.

    Olyan orvosi információk találhatóak benne, amilyeneket nemigen olvashattunk még sehol! Megtudhatjuk, milyen jelekből érzékelhető, hogy betegek leszünk, mi a betegségek közös gyökere, mi a különbség a gyógyszeres kezelés és az egészség tényleges helyreállítása között, és, hogy mi az oka annak, hogy szerettünk képtelen kilábalni betegségéből.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.