2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Katalóniában tanácskozik a Bilderberg-csoport

3 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/40164"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/advoc.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="100" /></a></span> <p>Nem fontos a sajtónak... legalábbis nagyon periférikusan számoltak be arról, hogy tanácskozik a pénzügyi árnyékhatalom legfontosabb csoportja a Bilderberg csoport. Csütörtöktől ma estig ( 2010. 06.03-06.) Barcelona provinciában fekvő Sitges városában, eldugva szokás szerint a világ szeme elől.</p><p>

 advoc.thumbnail

Nem fontos a sajtónak… legalábbis nagyon periférikusan számoltak be arról, hogy tanácskozik a pénzügyi árnyékhatalom legfontosabb csoportja a Bilderberg csoport. Csütörtöktől ma estig ( 2010. 06.03-06.) Barcelona provinciában fekvő Sitges városában, eldugva szokás szerint a világ szeme elől.

 advoc.thumbnail

Nem fontos a sajtónak… legalábbis nagyon periférikusan számoltak be arról, hogy tanácskozik a pénzügyi árnyékhatalom legfontosabb csoportja a Bilderberg csoport. Csütörtöktől ma estig ( 2010. 06.03-06.) Barcelona provinciában fekvő Sitges városában, eldugva szokás szerint a világ szeme elől.

A dologról véletlenül értesültem, ugyanis a katalán La Vanguardia című lap megtörte a hallgatás falát, és beszámolt arról, Dolce de Sitges szálloda körüli felfordulás ennek a konferenciának köszönhető.

bilderberg group logójaBilderberg group logójaNem véletlen, hogy ez a titkos társaság – melynek megalakulásról úgy tudjuk, hogy 1954-ben történt – éppen Spanyolországban és éppen most tartja éves rendes ülését. Nem sok jo néz ki az Euro övezet „disznó államainak" melyek nem tartjak a Szent Hiánycélt, de különösen nem jó Görögországnak, amit ott kiföznek. A La Vanguardia cikke szerint a  tanácskozásokon részt szokott venni Zsófia, a spanyol királyné, Pedro Solbes, a volt szocialista gazdasági miniszter, és egykori uniós biztos, Juan María Nin, a legbefolyásosabb katalán pénzintézet, a La Caixa elnöke, Juan Luis Cebrián, a Prisa csoport, a spanyol médiabirodalom vezetője. Csak Spanyolországból, amihez jön a többi mintegy 130 meghívott. Ezek között uralkodóházak vezetőit, multinacionális cégek vezetőit éppen úgy megtalálhatjuk, mint nagybanki vezetőket.

Tárgyalásaik  titkosak. A tagok természetesen a csoport tagságukat is letagadják, nemcsak azt, miről tárgyalnak. Csak mintegy a semmiből előtűnnek válságok, tőzsdei krachok, államcsődök.  Ahogy a Világ Nagyurai akarják.  Az esemény egyik közvetlen előzménye, az volt, hogy  a múlt héten csütörtökön délben szavaztak a madridi alsóházban a spanyol szocialista kormány megszorító csomagjáról. José Luis Rodríguez Zapatero kormánya csak egyetlen szavazattal tudta elfogadtatni megszorító csomagját, éppen a mérsékelt katalán nacionalisták tartózkodása révén. Josep Antoni Duran i Lleida, az Összetartás és Unió (CiU) kereszténydemokrata-liberális pártszövetség frakcióvezetője hangsúlyozta is, hogy ezen a napon nemcsak a spanyol kormánynak és államnak tettek nagy szolgálatot. A katalán politikus érvelése szerint az egy ideje a parlamenti mérleg nyelvét játszó pártja az eurót is megmentette az összeomlástól. Kérdés milyen nyomorúságot fognak még okozni ezen, és Görögország szisztematikus kifosztásán kívül?

A cikk szerint jellemző, hogy a szervezők megkérték az előkelő városnegyed lakóit, ahol a szálloda található, hogy kezeljék bizalmasan az eseményt. Az  előkelő Can Girona negyed lakosai egyébként csak adataik alapos ellenőrzése után léphetnek be a városrészbe.

Hogy miért írtam le mindezt? Csak azért, hogy érthető legyen: Van Világkormány és titkos háttérhatalom. Csak éppen senki sem beszél róla. Vagy tudatlanságból, vagy félelemből. A pletykák szerint magyar tagai is vannak…

Advocatus Diaboli

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.