2024.augusztus.09. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kreatív előzetessel hozta el a hét filmje címet a Taxi 3.

3 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/41652"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image3_102.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="74" /></a></span>  <p>Megvan az első gyümölcse a TV2 promóciós osztálya által forgatott kreatív filmajánlónak: a Taxi 3. a hét filmje lett a záró epizódját sugárzó Barátok közt-öt szorítva le a trónról. Hétvégén a TV2 filmjeit szerette jobban a közönség.</p><p>

image3 102.thumbnail 

Megvan az első gyümölcse a TV2 promóciós osztálya által forgatott kreatív filmajánlónak: a Taxi 3. a hét filmje lett a záró epizódját sugárzó Barátok közt-öt szorítva le a trónról. Hétvégén a TV2 filmjeit szerette jobban a közönség.

image3 102.thumbnail 

Megvan az első gyümölcse a TV2 promóciós osztálya által forgatott kreatív filmajánlónak: a Taxi 3. a hét filmje lett a záró epizódját sugárzó Barátok közt-öt szorítva le a trónról. Hétvégén a TV2 filmjeit szerette jobban a közönség.

A TV2 állandó hangja, Bognár Tamás a film előzetesében csak egy gyors körre ült be Daniel Morales, a francia Taxi sorozat sofőrjének száguldó autójába, a közös kocsikázás mégis első helyre repítette a TV2 Moziverzumának filmjét a 18-49-es heti toplistán. Fontos győzelem ez, és nemcsak a filmek mezőnyében, hiszen a Taxi 3-mal a TV2 éppen a záró epizódjához érkező Barátok közt-öt szorította le a toplista első helyéről. A Taxi 3. sajátos humora nemcsak a képernyőn, hanem a napi nézettségi eredményeken is otthagyta ujjlenyomatát, a film (35,5% SHR) macskafejet formázó rating görbével magasodott konkurense, az RTL Klubos Macskanő (33,3% SHR) fölé. A 29. héten a kreatív előzetes második filmje, a Taxi 4. harcol majd az RTL Hippolytja ellen.

A hétvégi filmek versenyét mind a négy ízben megnyerte a TV2 az RTL Klub ellenében, hiszen a vasárnapi Moziverzumos sikert követően győzelmet hozott a Fortress 2. (421 ezer néző, 26,1% SHR) az RTL-es Végső állomással szemben (382 ezer néző, 26,2% SHR). Szombaton is a TV2 jött ki jobban a Tök állat és a Pata-csata összecsapásból, előbbi az éppen tévézők 33%-át érdekelte, míg a konkurens film 28,1%-ra volt képes. Szombat éjjel is sikerült győzni, akkor Chuck Norris és Bruce Lee feszült egymásnak, és az Ütközetben eltűnt 2. mintegy hetvenezerrel több nézőt érdekelt a legendás karate hősnél.

Sorozatokra sem lehetett panasz a 28. héten, hiszen már a hét első napján mesterhármast lőtt a Krimihétfő: az NCIS, a Gyilkos számok és a Különleges ügyosztály is maga mögé szorította RTL Klubos ellenfeleit. A Tengerészeti Helyszínelők az ötödik helyet szerezték meg a 18-49-esek heti toplistáján, egyetlen hellyel előzve meg azt a Doktor House-t, aki az RTL szerdai nagy durranásának szánt Dumb és Dumber győzelmébe tenyerelt bele, közel negyvenezer nézővel többet ültetve a TV2 képernyője elé. 

Hetek óta építi sikerszériáját a TV2 esti híradója, és ez ezen a héten sem volt másként: a Tényeket hétköznapokon egyszerűen nem lehetett megverni, három győzelmet és két döntetlent számlált a teljesítménye.

image2 152.thumbnailA trendek a futball világbajnokság végével korábbi magasságokba emelték a kereskedelmi tévék nézettségi görbéit, nem meglepetés tehát, hogy mindkét csatorna növekedést tudott elérni előző négy heti teljesítményéhez képest. A TV2 18-49-ben teljes napon nőtt 3% pontnyit, az RTL Klub pedig korábbi veszteségei után főműsoridőben ért el jelentősebb (5,4% pontos) növekedést.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.